Plastický chirurg v Bratislave

kinedrilka1
4. mar 2021

Dobrý deň, našli by sa tu žienky,ktoré by mi vedeli poradiť dobrého plastického chirurga v BA?Začali mi pri ústach padať kútiky smerom dole a už mi pár ľudí povedalo,že vyzerám ako keby som bola permanentne nahnevaná a plus mám po babičke veľmi vysunutu bradu.Nasiel by sa tu aj niekto,kto už niečo podobné podstúpil a vedel by mi povedať približne koľko by ma to vyšlo? Ďakujem 😉

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marcellka32
4. mar 2021

Skupina plastická chirurgia

daridari11
10. mar 2021

Ahoj, podľa mňa na to netreba hneď chirurgický zákrok, skôr by som išla do výplní s kyselinou hyalurónovou. To dokáže zodvihnúť spadnuté kútiky prípadne vymodelovať bradu.

kinedrilka1
autor
10. mar 2021

@daridari11 Ďakujem za zaujímavú radu.Toto by ma veru nenapadlo.A vedela by si mi napísať,koľko taka výplň s kyselinou hyalurónovou vydrží?

daridari11
11. mar 2021

@kinedrilka1 udávajú zväčša 9-12mesiacov. Ono je to dosť individuálne, niekomu to môže vydržať aj viac ako rok. Nemáš s tým čo pokaziť, po čase sa kyselinka vstrebe. Na rozdiel od plastiky, to je nezvratné.

kannaway_kristina
17. mar 2021

vraj chirkoz je dobry

daridari11
18. mar 2021

Určite je viac kliník v ponuke, Chirkoz sa mi vidí dosť drahý

dena141
11. mar 2022

Dobry vecer prosim Vas nasiel by sa tu niekto kto by mi poradil dobru kliniku alebo dobreho a skuseneho plast.chirurga na facelifting v BA? Po pripade ma nieto skusennost?dakujem 🙂

cintikem
20. mar 2023

@kinedrilka1 ahoj ❤️aj ja chladam plastický chirurg ktorý je špecifikované na facelift podarilo už najzt?