Dobrý deň, našli by sa tu žienky,ktoré by mi vedeli poradiť dobrého plastického chirurga v BA?Začali mi pri ústach padať kútiky smerom dole a už mi pár ľudí povedalo,že vyzerám ako keby som bola permanentne nahnevaná a plus mám po babičke veľmi vysunutu bradu.Nasiel by sa tu aj niekto,kto už niečo podobné podstúpil a vedel by mi povedať približne koľko by ma to vyšlo? Ďakujem 😉
Skupina plastická chirurgia
Ahoj, podľa mňa na to netreba hneď chirurgický zákrok, skôr by som išla do výplní s kyselinou hyalurónovou. To dokáže zodvihnúť spadnuté kútiky prípadne vymodelovať bradu.
@daridari11 Ďakujem za zaujímavú radu.Toto by ma veru nenapadlo.A vedela by si mi napísať,koľko taka výplň s kyselinou hyalurónovou vydrží?
@kinedrilka1 udávajú zväčša 9-12mesiacov. Ono je to dosť individuálne, niekomu to môže vydržať aj viac ako rok. Nemáš s tým čo pokaziť, po čase sa kyselinka vstrebe. Na rozdiel od plastiky, to je nezvratné.
vraj chirkoz je dobry
Určite je viac kliník v ponuke, Chirkoz sa mi vidí dosť drahý
Dobry vecer prosim Vas nasiel by sa tu niekto kto by mi poradil dobru kliniku alebo dobreho a skuseneho plast.chirurga na facelifting v BA? Po pripade ma nieto skusennost?dakujem 🙂
@kinedrilka1 ahoj ❤️aj ja chladam plastický chirurg ktorý je špecifikované na facelift podarilo už najzt?