Plastická chirurgia za normálnu cenu v Bratislave - znamienka

debora3094
5. dec 2024

Zdravím, potrebovala by som len vybrať zopár znamienok ale ked pozeram plasticke chirurgie v Bratislave a ich cenníky, vidím také sumy, že 100 eur za jedno znamienko. Vedeli by ste poradiť nejakú chirurgiu, kde by boli normálnejšie ceny? Napr. max tých 30 eur za jedno znamienko. Či je najlepšie ísť niekam do nemocnice/polikliniky? Bývam v Petržalke len rok, tak ani neviem kde tu také nemocnice/polikliniky sú.

thirstymonk
5. dec 2024

@debora3094 Čauko, jasne, že najlepšie maš vybrať znamienko na chirurgii, normalne u chirurga a nie na sukromnych klinikach.
Ja mám už okolo 10 znamienok vybraných a nikdy som neplatil za jedno viac ako 10€, aj to len za to, že použili dajaku plasticku nitku, či čo (po ktorej maš menšie jazvy). Pritom som to ani nechcel, lebo mne sa jazvy páčia...

Ak by niekto hučal, treba skočiť na kožné, nech ti dá kožná odporúčanie na odstranenie znamienka. Potom je to zo zdravotných dôvodov, nie z estetických a poisťovňa nemá na výber.

mmooly
5. dec 2024

Miniclinic Čierna voda

zuzike123
5. dec 2024

Znamienko ti vyberie hocijaky chirurg (aj na beznych poliklinikach) a tam su ceny minimalne. Dat si vybrat znamienko plastickym chirurgom sa oplati, pokial ho mas na tvari, alebo si strasne potrpis na estetiku tela 🙃

zuzanaam
5. dec 2024

@zuzike123 hocijakým chirurgom by som si znamienko vyberať už nikdy nedala. Pred rokmi mi vyberali 3, na čele, vpredu na hrudníku a na chrbte. Doteraz tam mám brutálne krátery, jazvy mi vadia (pocitovo), občas aj bolia, tá na hrudníku občas dokonca krváca. Čerešničkou na torte bolo, po ich vybratí (naraz) mi vypočítal čas, kedy treba prísť vybrať stehy z ním odhadovaného priemeru, za koľko by sa vraj mohli zahojiť. 2 vybral a tá na hrudníku už bola tak zarastená, že mi vytrhával tie stehy zo živého mäsa. Ani po rokoch tá jazva nie je v poriadku. Keby som vedela, čo ma čaká, išla by som plastickému chirurgovi s dobrými recenziami a cena by bola to posledné, čo by ma zaujímalo.