Petržalské byty

3. máj 2023

Zdravim vas.. plánujeme kupit pekny 3 byt na Znievskej 12 poschodový dom kde su na poschodí 4 byty😟 ako sa vám býva v týchto panelakoch? Obávam sa čo všetko je počuť od susedov.. nikdy sme ešte nebývali kde je toľko bytov na poschodí a celkovo v dome.

tyrkysova_kobyla
3. máj 2023

Skor si myslim, ze je pocut od susedov, co byvaju nad a pod. Ja byvam sice v bytovke v Karlovke, ale nemam problem s tym, ze by som od susedov nieco pocula.

denden77
3. máj 2023

byvala som v takom kusok cez cestu.. teraz byvam zase kusok inym smerom cez cestu od Znievskej v 8 poschodaku 😁
ako uz bolo spominane, to zalezi na susedoch 🤷‍♀️ o niektorych nevies, ze ziju.. ini lubia zurky, hadky atd. 🤷‍♀️😊

majka99999
3. máj 2023

Pocujes pod sebou a nad sebou. Klasika. Takze ak maju pod vami nepokojne male dieta, alebo nad vami deti, co oblubuju behanie, tak nic moc, ale vsetko sa da prezit, ak clovek musi byvat. Okolie je celkom pekne, obcianska vybavenost ok. My smu 2 zastavky busom dalej.

bororka
3. máj 2023

Je to lotto ako v každom paneláku. Paradoxne mám najlepších susedov v takomto byte. Nad nami sú 2 chalani, a pod nami starci. Ani neviem, že žijú.
O pár poschodí nižšie máme však dílera marihuany, a ďalších pár pervitínu. A na tých poschodiach by som nebývala ani za 100€

lulu2014
8. máj 2023

My sme byvali rok v garsonke. Na poschodi 3byty. Vedla nas nikto a dalsi suseda - no dajme tomu - dalo sa. On bol velmi organizacny typ. 🥴Ale pod nami v garsonke rodina so 4 detmi. Samozrejme hluk ale toto by sme prezili. Ale to fajcenie v kupelni - vsetko islo ku nam cez jadro - to bol otras!! Po roku sme sa stahovali.
Ale mam kopec znamych v petrzalskych bytoch. Je tam pocut susedov ale nic strasne.
A hlavne dost pocut vytahy v niektorych bytoch. Aj u nas v garsonke lebo sachtu sme mali vedla bytu. Je to zvyk 😃
Drzim palce nech natrafite na pohodovych susedov.

miruska1906
10. máj 2023

Ak je byt na najvyššom poschodí tak je to vyhra, ja som bývala na 4 z 12 a nad nami starší par, ktorý pil a neustále sa hádali, dupotali, rozvíjali veci. Kvôli tomu sme aj odišli.