Petržalka - pediater

nikolkaa96
11. feb 2024

Dobrý večer prosím vedel by mi niekto poradiť dobrú detskú pediatričku? A hlavne ktorá by nás zobrala? V petrzalke kľudne aj súkromná len nech je milá a nech lieči tak ako ma a hlavne nie cez E-mail
Zmenili sme doktorku ktorá bola veľmi vinikajuce ale riešila nás iba cez E-mail čiže sme boli furt na pohotovosti… tak sme si mysleli že dr.martinko súkromná klinika bude fakt dobrá tak sme tam drobca prihlásili pani doktorke MOCOVEJ len už neskoro som zistila jej meno 🙈 a keď som si kukla recenzie tak som skoro odpadla ani jedna jediná dobrá recenzia :/ všade všetko zle ešte knej len pôjdeme :/ a už mám z toho strach :/ tak už teraz hľadám novú doktorku lebo verím že budeme chcieť odnej odísť :/

bluemoon24
11. feb 2024

@nikolkaa96 ajejej 🙈 tip na novou doktorku nemam, ale od Mocove utikej co nejrychleji

nikolkaa96
autor
11. feb 2024

@bluemoon24 Nooooo to sme ešte unej ani neboli a už to riešim 🙈 ale je tam zevraj aj nejaká druha ktorá je veľmi dobrá len taktiež neviem meno :/ zevraj to je nejaká ukrajinka ktorá dlho žije na Slovensku náhodou nevieš ako sa volá ? A aká je? :/

bluemoon24
11. feb 2024

@nikolkaa96 to bohuzel nevim. My jsme byli u Mocove jeste kdyz pracovala v ProCare.

minesasubu
11. feb 2024