Pepiater alebo pediatrička v Bratislave

effy777
10. dec 2021

Ahojte,
Aktuálne som v 7 mesiaci ale rada by som sa spýtala či nemáte na doporučenie dobrého pediatra, pediatričku. Najlepšia BA. A prípadne ako ste to riešili vy, kedy v predstihu si zabezpečiť a podobne 🙂 budem vďačná za každú radu

petamich
10. dec 2021

Najst pediatra v BA, ktory by bral mimo svoj rajon je utopia - takze treba urcite v predstihu, dobre robis a drzim paste, len vravim skusenost moju a viacerych z nasich terminoviek 🤷‍♀️
Ja som volala nasej rajonovej, osemkrat som ju uistila, ze skutocne mame trvaly pobyt tam, kde tvrdim, zapisala si nas a mala som sa ozvat po porode a dala nam termin, v porodnici uz diktujes pediatra aby tam poslali prepustacie spravy

hradnapani
10. dec 2021

situacia v Bratislave je taka, ze najvacsiu sancu sa mas dostat k pediatrovi, ku ktoremu patrite podla rajonu. Mimo neho je to mimoriadne tazke.

domibed
11. dec 2021

Mimo spadovu oblast nedostanes pediatra. TEda nie takeho co by za to stal. Napriklad Prokopova .. my sme z Devisnkej, sidli v Devinskej a nezobrala nas lebo sme ina ulica a nepatrime pod nu..

diefca
11. dec 2021

@effy777 Myslim, ze MUDr. Kadlicova na Sustekovej este berie. My sme u nej, boli sme zatial iba na troch poradniach, takze neviem uplne posudit. Ale je velmi mila, s detmi to vie a mala tam skoro vobec neplace.

miruska1906
11. dec 2021

@effy777 mne sa podarilo dostat pod p. Doktorku Spanikovu v petrzalke a nebola som v jej rajone, ale bere len v pripade ak suhlasite so vsetkymi povinnymi ockovaniami.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikushaa
13. dec 2021

Ahoj ja s detmi chodim ku Kadlicovej do Petrzalky, my sme ju podedili kedze predchadzajuci peduater siel do dochodku. Dr je mila, ochotna, sestricka tiez 🙏 ked sme k nej prechadzali brala aj novych pacientov, skus jej zavolat, hlavne je to mladsia doktorka takze som rada ze deti s nou potiahnu az do dodpelosti. Lebo toto je synov treti doktor (dvaja predchadzajuci su uz v dochodku😬)