Ahojte,
Aktuálne som v 7 mesiaci ale rada by som sa spýtala či nemáte na doporučenie dobrého pediatra, pediatričku. Najlepšia BA. A prípadne ako ste to riešili vy, kedy v predstihu si zabezpečiť a podobne 🙂 budem vďačná za každú radu
situacia v Bratislave je taka, ze najvacsiu sancu sa mas dostat k pediatrovi, ku ktoremu patrite podla rajonu. Mimo neho je to mimoriadne tazke.
Mimo spadovu oblast nedostanes pediatra. TEda nie takeho co by za to stal. Napriklad Prokopova .. my sme z Devisnkej, sidli v Devinskej a nezobrala nas lebo sme ina ulica a nepatrime pod nu..
@effy777 mne sa podarilo dostat pod p. Doktorku Spanikovu v petrzalke a nebola som v jej rajone, ale bere len v pripade ak suhlasite so vsetkymi povinnymi ockovaniami.
Ahoj ja s detmi chodim ku Kadlicovej do Petrzalky, my sme ju podedili kedze predchadzajuci peduater siel do dochodku. Dr je mila, ochotna, sestricka tiez 🙏 ked sme k nej prechadzali brala aj novych pacientov, skus jej zavolat, hlavne je to mladsia doktorka takze som rada ze deti s nou potiahnu az do dodpelosti. Lebo toto je synov treti doktor (dvaja predchadzajuci su uz v dochodku😬)
Najst pediatra v BA, ktory by bral mimo svoj rajon je utopia - takze treba urcite v predstihu, dobre robis a drzim paste, len vravim skusenost moju a viacerych z nasich terminoviek 🤷♀️
Ja som volala nasej rajonovej, osemkrat som ju uistila, ze skutocne mame trvaly pobyt tam, kde tvrdim, zapisala si nas a mala som sa ozvat po porode a dala nam termin, v porodnici uz diktujes pediatra aby tam poslali prepustacie spravy