Pediatrička v Bratislave

iris05
15. mar 2022

Ahojte, idem si k vam po odporucenie. O par mesiacov sa nam narodi dietatko a ja pomaly zacinam zhanat pediatra. Mate tip na niekoho dobreho idealne v Ruzinove pripadne v okoli, kto este prijima pacientov? Za kazdu radu dakujem 🙂

cyberk
15. mar 2022

simipedia.sk 🙂

kikushaa
15. mar 2022

Ak nepochodis, urcite ta musi zobrat spadovy, chapem ze chces dobreho (to chceme vsetky) zial realita je taka ze ti dobri su beznadejne plni a beru uz len z donutenia (rozumej z rajonu) napr u nas v petrzalke uplne nemozne zmenit pediatra (jedine za nejakeho sukromnika u ktoreho zacvakas)

nique
15. mar 2022

http://mojalekarka.sk/
Okrem inych prednosti sa mi paci, ako to ma zorganizovane. Ma aj administrativnu silu, ktora nie je sestrickou. Ocenujem to teraz pri vacsich detoch, ze vsetky mozne potvrdenia vybavim takmer bez cakania.

ibajaanikiny
15. mar 2022

@nique to nie je utok,aby nedoslo k nedorozumeniu,no neviem,ja k nej chodim a vobec nie som spokojna (a nie som jedina,v podstate vsetky kamosky,ktore pod nu spadaju,chcu odist,len nie je kam). Neviem presne,co na nej je k oceneniu,ci to,ze vysetruje zasadne mailom,zvykne byt arogantna,jej mailova komunikacia nesla okolo slusnosti ani z daleka,alebo vyhovorky,ze ona ma 2500 pacientov a nema cas na nic? Suseda ma male babo a ked kaslalo a dusilo sa,ani ho nezavolala vysetrit,iba napisala mailom,co ma ist kupit a lekarnicka na nu pozerala,ze ako jej to mohla lekarka napisat,ked to je pre deti od 2 rokov a dala jej nieco ine. Ako,kazdy ma inu skusenost,no za mna vobec. No a k tomu,mimo rajonizacie neberie…

ibajaanikiny
15. mar 2022

@iris05 a este treba dodat,ze ja obvolavam pediatrov uz skoro rok a kazdy je uplne plny,fakt som volala uz hadam vsade. Najskor sa budes musiet uspokojit so svojou spadovou,v Ba ich je malo a su preplneni,je vobec zazrak,ak ta vezme niekto mimo rajonizacie…

nique
15. mar 2022

@ibajaanikiny Tak som mala asi viac stastia. Ja dochadzam za nou 35km. Ale nemavam takmer vobec chore deti, takze nemam negativnu skusenost. Zatial u mna 100% spokojnpst.

ibajaanikiny
15. mar 2022

@nique to mas stastie teda. Moje dieta tiez nie je chorlave casto,ale ak ju potrebujem kontaktovat,mam uz vopred z nej stres. Proste vsetko iba mailom,pomaly aj kasel nahravat. Moje dieta malo napr zlu reakciu na prve ockovanie a prosila som ju rozdelit druhe ockovanie,ze jedno v termine a druhe o mesiac (da sa to),no to,ako ma zhodila aj so sestrickami,kolko som si vypocula a co si ja myslim,ze zivot nie je lahky,tak nech si aj dieta zvyka,no konecna…v mailoch sa vyjadruje,akoby nemala ani vzdelanie a predpisuje lieky od brucha a to fakt,ze nie som jedina,ktora ma s tym problem. Pri kazdej poradni povedala,ze ma vela ludi a nestiha,no ale pre to predsa ma nemoze odbit,ked je dieta chore. Je toho viac,uz na to ani nechcem mysliet,od aprila idem k inej,ale to bolo do slova uz uprosene,lebo aj ona je plna a tiez budem cestovat 20km…

iris05
autor
16. mar 2022

dakujem pekne za skusenosti a rady. vedela by ste mi prosim niektora aj vysvetlit aka je to spadova lekarka?ci sa tym mysli lekarka pod ktoru patris podla trvaleho bydliska?tu vam potom ale kde priradia v porodnici?

ibajaanikiny
16. mar 2022

@iris05 ano,podla bydliska….ja som si to normalne vygooglila a potom jej pisala mail…

iris05
autor
16. mar 2022

@ibajaanikiny a toto si riesila az po narodeni babatka?lebo ja som pocula ze uz skor treba kontaktovat pediatricku

ibajaanikiny
17. mar 2022

@iris05 v cca 7 mesiaci som ju kontaktovala…

mamamia80
22. mar 2022

@ibajaanikiny teraz vela pediatrov neordinuje, skor by im mali odobrat licencie...kaslu na to....nasa v petrzalke iba sestricka, maili ziadna odpoved a sestricka len lekarwn a pohotovost....toz k vysetreniu, vraj robi len preventivky....menime teraz lekara do procare ale aky je to ani srnka netusi....inac inde som sa nedovolala alebo poslali inde ze je plno