Pediatri v Bratislave - vaša spokojnosť/nespokojnosť

idemo
23. feb 2023

Nazačiatku chcem povedať že chápem že aj pediatri sú ľudia, majú toho dosť (covid, chrípka) a nie každý deň musia mať dobrý deň. ALE.
Mám 15m syna, chvalabohu sme zatiaľ nejako našu pani doktorku nepotrebovali a navštevovali sme ju len počas poradne ale vždy som odtiaľ pdchádzala so zmiešanými pocitmi. Pani Dr sa malému venovala tak minútu a zvyšok som riešila s pani sestričkou, moje otázky čo som si vždy nachystala kopu som ani nestihla povedať lebo už sa venovala inému pacientovi, popritom telefonáty, mail, klopanie na dvere. Chápem. Veľa pacientov a všetci chcú všetko naraz. Ale ajtak. Keď som hľadala nejakého iného pediatra tak podľa recenzií som prišla nato že všade je to tak😪.
Prosím Vás je v Ba pediater, ktorý sa aj naozaj zaujíma o dieťa alebo je to všade také beznádejne?

petamich
23. feb 2023

nasa pediatricka je extremne busy a vyzera to u nej podobne, ludia zvonia, telefonuju...na poradni ale vzdy som mala cas vsetko si s nou prejst, spytat sa, maleho poriadne skontrolovala, vyvojovy dotaznik prechadzame a pod.

ale ano obcas sa tam dovolat alebo "dobit" je celkom narocne 😵‍💫 ale ked uz je clovek tam, tak je dobre

ropucha6
23. feb 2023

Moja ma dve sestricky…tiez vacsinu riesia oni, doktorka len prezrie, skontroluje dokumentaciu od inych doktorov. Ale nastastie nikto nevola ani nevyklopkava, oni telefon nedvihaju, vsetko riesia cez smsky podla urgencie.

bluemoon24
23. feb 2023

@idemo to si nevyberes. Nase vysetrovala syna i 30 minut, skoro vsechno delala sama, ale! vsechno na co jsem se ptala, byla nase chyba a to ze nekojim. Ke vsemu mela poznamky, atd.

marianarem
23. feb 2023

@idemo Aj nasa je velmi zaneprazdnena, jedna z najvytazenejsich v BA. Snazi sa naozaj, nic nezanedba, ale vsetky poradne aj vysetrenia su tiez dost z rychlika. Na druhej strane mam pocit, ze dobry pediater rychlo zbada, ci je dieta ok alebo nie je. A ked zhodnoti, ze je, tak to cele trva len chvilu. Ja som sa az divila, ze v tej rychlosti naozaj zbadala, ze maly ma upchaty slzny kanalik, do oci to vobec nebilo. Chcela som sa na to spytat, lebo som si ani nebola ista, ci ide o problem, ale zbadala to sama. Proste asi vedia, na to sa maju pozerat.

aliaray1
24. feb 2023

@idemo ahoj my sme zazili pohromu a zmenili na dr.martinko v Petrzke. Su uzasni, ako v 21.storoci, fakt top. Sme tam uz 3/4 roka a nemozem vynachvalit.

zoeeoz
25. feb 2023

Nasa vsetko zlahcuje..neviem co u nej este stale robim

nikolkaa96
11. feb 2024

@aliaray1 môžem sa opýtať u akej lekárky prosím? 🙂 my sme zmenili tiež pani doktorke mocovej a každý mi píše že mám odnej rýchlo utekat :/