Pediater v Ružinove

babetka22
11. apr 2022

Ahojte,
Zacinam hladat pre nasho drobca dobreho pediatra/pediatricku v ramci BA-Ruzinova.
Podla rajonu patrime do Procaru, ale tam by som nerada isla.
Viete mi odporucit dobreho pediatra, ktory by nas zobral aj mimo rajonu?
Za vsetky odporucania dakujem.

cyberk
11. apr 2022

simipedia.sk plati sa 100e rocne 🙂 velmi mila doktorka aj sestricka a odpisuju na maily ryyychlo :D

fantinka
12. apr 2022

Preboha len nie simipedia a dr. Rendkova. My sme od nej odisli s oboma detmi radsej do Petrzalky a to byvame vedla v ulici. Sestricky meni ako ponozky a lekarka je mozno super, kym nie je dieta chore. Absolutne neodporucam.

mamamia80
15. apr 2022

@babetka22 pediatra hladame aj mi a vsetko je plne, bohuzial beru ukrajincov a stav maju preplneny... potom neliecia nas....a druheho volneho problem najst.. .mame problem aj s ospravedlnenkami do skoly...

luccija
15. apr 2022

@babetka22 Dzuppova?

mamamia80
15. apr 2022

@luccija volala som bud nezdvihali aleboked aj tak neprijmaju a v ruzinove co su lekrky v zdravotnom stredisku nebere ani jedna preplnene...

mamamia80
15. apr 2022

@mamamia80 po sviatkoch mozem znova skusit oboehat ale mali stale neni fit .. dnes ho bolela hlava, pokasliava atiez sopel nesopel . Nevieme sa toho zbavit... dychame normalne a potom zrazu len sopel ale nejaky husty ktory sa zle fuka.... ja uz beriem atb kvapky ale detom nema kto riadne skontrolovat a predpisat....

fantinka
22. apr 2022

Pre info, dr. Rendkova v Ba Ruzinove konci ako pediatricka a vsetky karty idu na VUC, kedze nema za seba nahradu. Takze staznosti na nu od rodicov mali efekt.

babetka22
autor
22. apr 2022

Ja som dnes bola osobne u Dr. Zbozilovej. Ona novych pacientov neberie. A sestricka mi povedala, ze na tej chodbe kde su pediatricke amb ani jeden lekar neberie novych.
Tak hladame dalej🤷‍♀️

mamamia80
22. apr 2022

@fantinka ja som davala podnet na pediatricku z petrzalky...ja to nechapem, ked nechcu robit preco nezrusia rovno zivnosti? Alebo zmluvy ci cakaju nez dojdu staznosti.. to im stoji za to ked pridete k pediatrovi nikto tam neni a lekar vas odmietne....? Ako pred pandemiou to slo a pocas iba zozaciatku a potom nic? Za co su potom plateny? Iba za ockovanie a preventivky a ostatne kaslu? Naco potom robia lekarov? To fakt ked chcem pediatra misim hladat mimo bratislavy?