Ahojte,
Zacinam hladat pre nasho drobca dobreho pediatra/pediatricku v ramci BA-Ruzinova.
Podla rajonu patrime do Procaru, ale tam by som nerada isla.
Viete mi odporucit dobreho pediatra, ktory by nas zobral aj mimo rajonu?
Za vsetky odporucania dakujem.
Preboha len nie simipedia a dr. Rendkova. My sme od nej odisli s oboma detmi radsej do Petrzalky a to byvame vedla v ulici. Sestricky meni ako ponozky a lekarka je mozno super, kym nie je dieta chore. Absolutne neodporucam.
@mamamia80 po sviatkoch mozem znova skusit oboehat ale mali stale neni fit .. dnes ho bolela hlava, pokasliava atiez sopel nesopel . Nevieme sa toho zbavit... dychame normalne a potom zrazu len sopel ale nejaky husty ktory sa zle fuka.... ja uz beriem atb kvapky ale detom nema kto riadne skontrolovat a predpisat....
Pre info, dr. Rendkova v Ba Ruzinove konci ako pediatricka a vsetky karty idu na VUC, kedze nema za seba nahradu. Takze staznosti na nu od rodicov mali efekt.
Ja som dnes bola osobne u Dr. Zbozilovej. Ona novych pacientov neberie. A sestricka mi povedala, ze na tej chodbe kde su pediatricke amb ani jeden lekar neberie novych.
Tak hladame dalej🤷♀️
@fantinka ja som davala podnet na pediatricku z petrzalky...ja to nechapem, ked nechcu robit preco nezrusia rovno zivnosti? Alebo zmluvy ci cakaju nez dojdu staznosti.. to im stoji za to ked pridete k pediatrovi nikto tam neni a lekar vas odmietne....? Ako pred pandemiou to slo a pocas iba zozaciatku a potom nic? Za co su potom plateny? Iba za ockovanie a preventivky a ostatne kaslu? Naco potom robia lekarov? To fakt ked chcem pediatra misim hladat mimo bratislavy?
simipedia.sk plati sa 100e rocne 🙂 velmi mila doktorka aj sestricka a odpisuju na maily ryyychlo :D