Hladame pediatra/pediatricku v Bratislave, (pripadne v blizkom okoli BA), ktora by nenutila do ockovania, ak nebudeme chciet. Takze idealne pediater s alternativnym pristupom. Piste mi prosim kontakt iba do sukromnej spravy. Velmi pekne dakujem.
@c_est_la_vie no keby už konečne našli liek aj na ostatné pandémie našej civilizácie
@sandia1 my chodíme do stupavy ak chceš kontakt napis 🙂 je tu viac pediatrov ktorí sú proti ale neberú nových až na tú v Stupave
@kannaway_kristina mozes prosim ta napisat aj mne do ip? Dakujem
@kannaway_kristina Ahoj, posli mi teda kontakt , vdaka
@ankare prinútiť ta nemôže ale nemusí ta prijať ja keď som hladala pediatra pre malého tak som obvolávala a každá ktorej som sa dovolala povedala že prijme ale iba ak bude očkovaný. Ja napríklad mám strach obrovský z MMR vakcíny tu by mal mat niekedy teraz a každý deň rozmýšľam či ju odmietnem alebo čo mám robiť..
@kannaway_kristina ahoj, sice par rokov po tvojom komente 😁 ale, pre mna aktualna tema, mozem poprosit kontakt na dr? Pripadne nevies, ci berie novych? Dakujem🙂
@kannaway_kristina ahoj, prosím ťa, mohla by si aj mne poslať kontakt do správy? Ďakujem.
Aj mna tato zaujima, obdovna ma hned zrusila ze ma ani neprijme, bez ponuknutia nejakych moznosti alebo individualneho pristupu. My sme v Miloslavove, niekto prosim tip na lekara alebo sukromnu kliniku?
@sandia1 to znie rozumne. Cela svetova ekonomika trpi a caka na vakcinu proti 1 viru, kazdy den vidime kolko mrtvych vie mat taka pandemia na svedomi. Ale nie, kaslem na to, lebo podla videa na youtube nas vakcinami cipuju/ vytvaraju autizmus/ ockuju nam rakovinu/ ( alebo doplnte vas dovod).
Tlieskam.