Viem, ze tu je uz kopec starsich diskusii na tuto temu, no hodnotenia nie su aktualne. Skutocne nie je mozne najst v Ba dobreho pediatra? Mesiac hladam, bud plny stav alebo neberu mimo obvod. Viete mi poradit prosim takeho, ktory nema problem s ockovanim, vyter aj crp spravi bez doprosovania a lieci chore dieta? Sme Ruzinov...
v petrzalke je nova pediatricka Katka Dikaszova, Pedmedica... berie aj novych pacientov ... nemam zatial skusenosti, ale prihlasii sme sa ku nej po recenziach od znamych...
Drzim palce, v ba je to o hubu, vacsina nebere mimo obvod, pripadne sukromna niekde? 🤔 pediatri su tu prestarnuti dost je ich uz v preddochodkovom alebo dochodkovom veku a novych moc nieto 🙄😔
@fantinka dobrý deň prosím chcem sa spýtať aká je pani doktorka ? Rozmýšľam nad prestupom od našej lebo to je čistá katastrofa a už ste 3tia čo je u nej čo čítam
@fifinkaaaa Dobry den, nastastie sme este neboli 😀 klop klop
damy, prosim, viete uz niekto dat feedback na MUDr. Dikaszovu? Prebrowsovala som snad vsetky stranky, nikde o nej ani zmienka. Vopred dakujem
https://www.pediatrics.sk/
Kamoska tam presla mimo obvod so 4 detmi pred rokom a nebol problem, velmi si chvali 👍
@weeronik jeej super my sme sa k nej dali preradiť a prvú poradňu budeme mat 26.1. Tak som zvedavá dúfam ,že budeme spokojne ☺️
Pani doktorka Dikaszova je skvelá, má úžasný prístup k deťom, precízne vyšetrí, rodiča pozorne vypočuje a nič nepodcení. Za nás je to veľká spokojnosť a super zmena oproti starej pediatričke.
prave som kontaktovala pani doktorku, odpoved bola, ze uz neprijima novych pacientov :(
@weeronik Dobry den, mohla by som vas poprosit telefonne cislo na pani pediatricku Dikaszovu? Ja som nasla cislo na internete, ale uz 3 tyzdne ho nikto neberie, mam k nej prevedenu synovu kartu, a potrebujem sa nieco popytat. Dakujem
@lenka2532019 mne funguje normalne cislo, ktore ma na svojom webe. Skuste napisat sestricke mail, reaguju dost rychlo.
detskylekarbratislava.sk tam chodím ja s deťmi, ale myslím, že neberie nových. Pred nejakým časom sa od nich odčlenila MUDr. Hrachová, ona teraz ordinuje v Stupave/Lamači, neviem presne a ona brala aj nových.