Pediater v Bratislave

miriam159
19. mar 2024

Ahojte žienky, mohli by ste mi prosím poradiť nejakého pediatra/pediatričku v BA, kde ste spokojné a má ľudský prístup? Najlepšie Ružinov, ale neni problém aj iná mestská časť Staré Mesto, Petržalka, Vainory.
Môže byť samozrejme aj štátna ambulancia, ale ak máte dobré skúsenosti aj so súkromnou klinikou, budem veľmi rada.
Naozaj ďakujem za Vaše rady a odpovede.

cyberk
19. mar 2024

Rendkovu simonu ste neskusali ? Na bajzovej

sisa_s
19. mar 2024

A trvaly pobyt mas kde? V BA tazko zozenies super pediatra a este mimo svojho obvodu...nikto neberie takto, maju preplnene stavy...

miriam159
autor
19. mar 2024

@sisa_s trvalý pobyt mám v Ružinove. Áno viem, preto sa informujem aj na súkromnú kliniku, či náhodou

miriam159
autor
19. mar 2024

@cyberk neskúšala, ďakujem pozriem určite

sisa_s
19. mar 2024

@miriam159 z recenzii na internete urcite nie Dr.Martinko v petrzalke, vraj je tam hrozna Dr, ktora vsetky choroby deti hadze na alergie.. inak moc sukromne nepoznam

hope07
20. mar 2024

Do statnej ambulancie - inej ako spadovej, sa asi nedostanete. A hlavne ak je ta statna lekarka aj dobra, lebo od tych horsich sa ludia odhlasia a tak maju este par miest volnych.
Este mi napadla tato sukromna, skus https://www.detskaambulancia.sk/

zuzanka.zuzu
20. mar 2024

@miriam159 @hope07 všetci sú súkromní 🤦 štátne neexistujú 🙄

hope07
23. mar 2024

@zuzanka.zuzu jo, ale klasika sukromni su takí, ze musis platit ročny poplatok, alebo za objednanie, niekde aj odbery atď. My máme “štátnu” pedinu a neplatíme nikdy nic.

zuzanka.zuzu
23. mar 2024

@hope07 ale vy nemáte štátnu ani "štátnu", máte zazmluvnenu s poisťovňou a nevyberá poplatky navyše, inak je plne súkromná