Zistila som, ze meno pediatra treba nahlasit uz v porodnici, takze moje otazky budu dve:
1) Kedy pred porodom ste vyberali a oslovili pediatra?
2) Mozete odporucit nejakeho v BA - Nove mesto? Podla vsetkeho patrime na Tehelnu, ale ja som bola v tom, ze poliklinika je uz zrusena, ako to prosim vas je, mam v tom nejaky zmatok 🤷♀️ Chodi tam niekto ci kam sa lekari prestahovali?
Velmi pekne dakujem za relevantne odpovede 😉
@petamich cize ono sa to riesi len tak telefonicky? Netreba doniest do tej porodnice uz nejaky papier od nej s vyjadrenim?
@lelelienka nie. Papier netreba. Staci ak si s Dr dohodnuta. Po prepusteni resp.este z porodnice mozes zavolat alebo sa zastavis u pediny a dohodnete sa na termine. A ak sa budu pytat v porodnici tak povies meno a adresu. Drzim palceee 😊
@lelelienka Tehelná funguje. Aj na stranke polikliniky si vieš pozrieť, ktorý pediater má ktoré ulice.
@lelelienka ako uz pisali vyssie, netreba 🙂 ty len napises v porodnice meno a kontaktne udaje pediatra a tam oni posielaju tie spravy (takze staci si len telefonicky potvrdit, ze dieta vezme)
Zienky, dakujem vsetkym za objasnenie 😊
ja som spadoveho nechcela takže pediater bol prvá "vec" čo som bábätku zaobstarala, nič som kúpené nemala, pedi som písala cca v 3-4.mesiaci či kedy to bolo 😀 a dobre som urobila, o pár týždňov prestala brať novorodencov mimo rajon, tiež som z BA
Pediatri su na Tehelnej na prizemi. Su tam tri, zisti si, ku ktorej patris a zavolaj jej. My chodime ku Gaborovej. Velka vyhoda je, ze je tam labak, kde vieme hned odniest vytery ci krv a prip pockat hned na vysledky KO. Tiez je tam ORL, ktora vysetruje aj deti, teda nemusime behat na Kramare a ak treba nejaky RTG, napr dutin, spravia na inom poschodi a zas naspat na ORL a hned so spravou k pedine. Toto komplexne vybavenie mi velmi vyhovuje a preto tu zostavame aj po prestahovani sa.
@zuzike123 super, my by sme mali patrit tiez k nej. A tiez sa potom budeme stahovat, povodne som chcela uz vybavovat niekde v blizkosti novej adresy, len kamoska mala dobru pripomienku ze s malym babatkom budu casto poradne, tak je lepsie mat pediatra co najblizsie.
@lelelienka to ano, zmenit mozes vzdy. Ako pani dr ma niekedy lepsi den, niekedy horsi, ale odborne som s nou spokojna. A ked sa scitaju tie dalsie bonusy, co som menovala, tak nemam dovod menit. To tam chodime uz s 3 detmi. Emailovu komunikaciu a podobne vymozenosti necakaj, ale zas, ked sme potrebovali vysetrit, tak nas vzdy vysetrila (na rozdiel od tolko pretriasaneho ProCare), prip ked som zavolala, ze syn mal pred tyzdnom uraz a stale ho boli noha a ci sa mozem za 2 hod zastavit po vymenny listok na chirurgiu, tak nebol problem, syna nepotrebovala vidiet.
@lelelienka my mame na Tehelnej Dr Liptakovu a je super,este aj ja som k nej chodila ako dieta😃dokladne vysetri,posle kam treba.
1. volala som jej asi mesiac pred porodom
2. kedze s pediatrami je to beznadejne v BA a nasa spadova je fajn, kontaktovala som rovno ju a ta nas zobrat musi, 10x sa uistila, ci naozaj mame trvaly pobyt, kde mame a kazala mi potom zavolat, ked porodim, to nas rovno objednala na prvu kontrolu (nejaky 2-3 den po prepusteni sme k nej isli a jej aj rovno posielaju z porodnice nejake vysledky, preto sa nahlasuje)
pozri sa na stranke VUC ku komu patrite, tam je podla ulice priradeny lekar 🙂