Pastel Care ambulancia v Bratislave

cacorka84
13. sep 2024

Zdravím, len sa chcem spýtať, či chodí aj niekto do Pastel Care v Bratislave. Ak áno, rada by som počula Váš názor, skúsenosti a pod.
Vopred ďakujem 🙂

jollalolla
14. sep 2024

@cacorka84 dobrý večer, áno my chodíme so synčekom a pani doktorky sú milé a aj sestričky. Boli sme tam na prvej prehliadke po prehlásení, nič pani doktorka nezanedbala. Potom sme boli s laryngitidou a tak isto super prístup, ale nič iné neočakávam za tie peniaze. V opačnom prípade (ak by sa nám niečo nepáčilo) im to dáme aj patrične najavo. Sme skrátka zatiaľ spokojní.

cacorka84
autor
14. sep 2024

@jollalolla super, to rada pocujem! Myslite si, ze ta hodnota je primerana k rocnemu poplatku?

jollalolla
15. sep 2024

@cacorka84 neviem úplne posúdiť, sme tam evidovaní od júna 2024 a dve návštevy sme absolvovali. Vždy však boli slušní a dobrí k môjmu synovi čo je pre mňa najdôležitejšie a v neposlednom rade aj k nám ako k rodičom, dieťa sa môže aj zahrať a nikdy sme nečakali, nikdy tam vlastne ani nikto nebol. Prišli sme, rovno sme boli na rade a odišli. Za mňa to nie sú vyhodené peniaze, žiaľ, u štátneho pediatra som sa nedočkala ničoho len zbytočného strašenia a nie úplne moderného prístupu (nie som proti antibiotikám ale ak je dieťa vyšetrené, my sme mali na pediatričku vyslovene smolu) Za mňa to je dobrá investícia a ako môj muž povedal, vyskúšame 1 rok a keby sa nám čokoľvek nezdalo, viac nepredĺžime spoluprácu 🙂