Parkovanie v Starom meste

bociandy
11. nov 2022

Ahojte,
Da sa prosim parkovat niekde v starom meste blizko podniku Fach? Nie som rezident, kludne aj plateny parking, len nie 5€ na hodinu🙈
Dakujem.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
darkswan
11. nov 2022

@bociandy tak to mas uplne centrum, pesiu zonu, tam nezaparkujes, jedine ze sa prejdes alebo teda zaplatis presne tych 5 eur a tiez sa prejdes...jednoduchsie je ist mhd a mozes dat aj poharik vinka🙂

h2
11. nov 2022

@bociandy Zaparkuj v Eurovea a prejdi to peši, podľa Google maps je to 17 minút (1,3 km). Aj ja sa dnes chystám do mesta, ani mi nenapadne ísť autom. Nervy mám len jedny. 😁

qetka
11. nov 2022

zaparkuj pri Auparku na vonkajsom parkovisku a prejdi pesi cez most SNP. Alebo pod mostom Lanfranconi a zvez sa elektrickou

simsalabim
11. nov 2022

@qetka tam - pri Auparku aj Lafranconi - zaparkuje len skoro rano alebo vecer...

anitka63
11. nov 2022

@simsalabim asi tak nejak, keďže cez deň je to tam celkom fullka

sissy27
11. nov 2022

@bociandy najbližšie parkovanie máš garáž carlton alebo uršulínky, ceny ale netuším.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoeeoz
11. nov 2022

@bociandy 3e hodina 🙂

majlo1234
11. nov 2022

Normalne vies zaparkovat aj v meste priamo a zaplatit cez sms, mne sa najlepsie parkuje v okoli modreho kostolika

qetka
12. nov 2022

@miriam11 tak nejak som myslela, ze pojde vecer do podniku a to by mohlo byt volne

bociandy
autor
12. nov 2022

Dievcata dakujem krasne za vsetky odpovede. No mame to trochu komplikovane, nakolko planujeme firemnu party vo fachu, cize autom tam musime priniest nejake veci a po party ich zas odniest. Fach nam vybavi povolenie na vjazd, ale iba na nalozenie/vylozenie veci. Medzi tym na niekolko hodin musi byt auto niekde zaparkovane. Ale ako tak citam, asi ho dame fakt niekde mimo centrum a zvezieme sa taxikom, ine mi nenapada. Lebo normalne by som sa aj presla, standardne chodim do mesta elinou, ale budem asi v satoch a stekloch, tak to sa mi moc nechce, chapete😀 V kazdom pripade dakujem este raz☺️

hyacintka
3. dec 2022

@bociandy parkovaci dom na Banskobystrickej, 2€/ hod. Je to vedla prezidenskej zahrady.