Ahojte,
Da sa prosim parkovat niekde v starom meste blizko podniku Fach? Nie som rezident, kludne aj plateny parking, len nie 5€ na hodinu🙈
Dakujem.
zaparkuj pri Auparku na vonkajsom parkovisku a prejdi pesi cez most SNP. Alebo pod mostom Lanfranconi a zvez sa elektrickou
@qetka tam - pri Auparku aj Lafranconi - zaparkuje len skoro rano alebo vecer...
@simsalabim asi tak nejak, keďže cez deň je to tam celkom fullka
Normalne vies zaparkovat aj v meste priamo a zaplatit cez sms, mne sa najlepsie parkuje v okoli modreho kostolika
Dievcata dakujem krasne za vsetky odpovede. No mame to trochu komplikovane, nakolko planujeme firemnu party vo fachu, cize autom tam musime priniest nejake veci a po party ich zas odniest. Fach nam vybavi povolenie na vjazd, ale iba na nalozenie/vylozenie veci. Medzi tym na niekolko hodin musi byt auto niekde zaparkovane. Ale ako tak citam, asi ho dame fakt niekde mimo centrum a zvezieme sa taxikom, ine mi nenapada. Lebo normalne by som sa aj presla, standardne chodim do mesta elinou, ale budem asi v satoch a stekloch, tak to sa mi moc nechce, chapete😀 V kazdom pripade dakujem este raz☺️