Ahojte, neviete, aka je parkovacia politika pri nemocici Bory? Myslim to parkovisko, ktore je medzi nemocnicou a nakupnym centrom. Na ich webstranke vobec nepisu, kolko je parkovne a ci je tam prva hodina zdarma alebo a pod.
Dakujem.
Ahoj. Ja keď som tam bola cca pred mesiacom, tak z jednej strany sa dalo normálne vyjsť von. Nebola tam rampa, nič. Či sa niečo zmenilo neviem. Ale teda je celkom problém tam zaparkovať.
Na 1 parkovisku je rampa, to je to presne oproti nemocnici. 4 hodiny sú zdarma, potom každá hodina 3 Eura.
@melanta Dakujem. Ja som pozerala na stranke PentaHospitals, kedze som mala za to, ze sa jedna o parkovisko nemocnice a nie OC. Tak mam v tom jasno uz.
Majiteľ nemocnice aj OC je ten istý.
Zaparkuj na velkom parkovisku pri oc tam rampy nie su a mozes tam stat cely den. Jedine, ze by tam pridali uz som tam asi 2t nebola.
Parkovisko medzi nemocnicou a centrom máš prvé 4h zadarmo a potom každá hodina 3e. Ale to parkovisko hneď vedľa, pozdĺž obchodného centra je zadarmo na akokoľvek dlho
len to parkovisko pozdlz OC je plne uz o 7:30. Zaujimalo by ma ako to mali naplanovane, ked stavali nemocnicu a vonkajsie parkovisko pri Boroch bolo planovane ako zachytne pre planovanu vlakovu dopravu.
https://www.borymall.sk/sk/parkovanie
Prvé 4 hodiny zadarmo. Potom každá začatá hodina 3 eurá.