Parkovanie na Kramároch

6. okt 2023

Dobry den, ako sa teraz parkuje na Kramaroch? Vyznacili tam parkovacie miesta na chodbiku popri ceste? Alebo da sa doobeda zaparkovat v tom parkovacom dome?

viky7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
6. okt 2023

@viky7 Miesta zadarmo su zvacsa obsadebe, ale su tam 2 platene parkoviska a jeden plateny parkovaci dom, takze zaparkovat sa zvacsa da. Najobsadenejsie parkovisko je to pred detskou fakultnou nemocnicou, tak obcas je tam rad aut, ktory caka pred rampou na semafor, kym nejake auto z parkoviska odide, aby pustili dalsie..

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
guudy
6. okt 2023

Ja by som sa teda nespoliehala na platene parkoviska. Aj tie byvaju pravidelne plne. A to este pred 1.10.
Zalezi na case kedy sa chystas na Kramare.
Spomenuty Kaufland nie je vobec zly napad.

janka2501
6. okt 2023

Vzdy som nasla miesto v oarkovacom dome, a to chodim s dcerou na kramamre casto, bolo jedno ci na 8h rano, alebo na 11h doobeda..

autor
6. okt 2023

Dakujem, idem o desiatej s diťaťom, tak skúsim ten parkovací dom

murielaa
7. okt 2023

Na Kramaroch sa uz teda na chodniku parkovat neda?

lulu2014
8. okt 2023

Idete uz na relativne neskorsiu hodinu takze na niektorom pakovisku zaparkujete urcite. Ano moze sa stat ze chvilku pockate. Iba malinke upozornenie. Ten parkovaci dom ma neskutocne uzke parkovacie miesta. Niektore tie boxy 😏.

cacianka
8. okt 2023

@denisah6 tam sa dosť obchádza, nie je tam prechod cez križovatku, tak na patrónke poschodím dole - hore a ešte šliapať. Prípadne sa odviezť z patrónky busom 42. Niekde oproti Kaufland je zastávka, 32 bus na Kramáre ( smer hlavná stanica).
Myslím že v tom parkovacom dome sa po 9.najde miesto.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cacianka
8. okt 2023

@denisah6 doplnila som ťa iba ako praktickú poznámku, aby sa ženy vedeli orientovať.
Pracujem kúsok vyššie a tam je problém s parkovaním väčší a k parkovaciemu domu o dosť ďalej.