Panorama city verzus Sky Park

8. okt 2023

Zdravím, keby ste mali možnosť vybrať si medzi 3izbovým bytom v Panorama city alebo Sky park, pre ktorý by ste sa rozhodli? Je to vhodné miesto na dlhodobejšie bývanie s aktuálne ročným dieťaťom? Prípadne ak ste spokojné s niečím iným ale musí to byť blízke okolie týchto miest kvôli manželovej praci. Ďakujem za rady a komentáre

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
8. okt 2023

@chodec15 s nájmom v obidvoch sme oboznámený len hlavne ma zaujíma okolie a tak lebo až tak detailne to nemáme prejdené že kde by to bolo lepšie pre malého

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanilkovazmrzka
8. okt 2023

Ukaz konkretne byty, medzi ktorymi sa rozhodujes. Ak ti ide cisto len o miesto, je to celkom jedno, ved su vedla seba.

Ja by som si vybrala asi panorama city, ta budova ma vzdy niecim pritahovala. Aj ked uz trochu zanika ta jej sila, kedze sa uz straca pomedzi ine vyskove budovy… ale tak teba asi architektura netrapi 😂

micusa2222
9. okt 2023

riešiť bývanie na MK je naozaj scestné...

bororka
9. okt 2023

@micusa2222 prečo? Keď nepozná okolie, ale hľadá čo najlepšiu možnosť aj pre vyžitie s dieťaťom. Najlepšie si poradia mamičky

autor
9. okt 2023

@micusa2222 my sme aktuálne na východe takže tam nie sme každý deň aby som si to tam celé prešla a manželovi kolegovia sú bezdetný takže v tomto bode nám neporadili

ndrag
9. okt 2023

Za mna urcite Sky Park co sa tyka okolia, je to tam velmi pekne, tusim tam je aj skolka, zubar... Pri Panorame sa mi to vobec nepaci, spolocne priestory su tiez strasne, chodby ako z hororoveho filmu. Inak byty su tam velmi pekne, nadherne velke okna, dispozicia co som videla super. Ale ja by som tam nesla kvoli tomu okoliu.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka.zuzu
9. okt 2023

jednoznačne sky park je luxusnejší. a bytov je tam na predaj málo (či chcete v štvrtej veži?). okolie je relatívne ok. panorama nič moc, tá ma z 2 strán 4prudovky, ale zase je to na skok k eurovea a to je topka. lenže podľa mňa pre deti asi ani jedno. bežné sídlisko má lepšie preliezky než toto. v skyparku je jedno (boli sme), panorama neviem

beata_k
9. okt 2023

Len pocitaj s hlukom cely den lebo je to v centre. A prechadzka s dietatom tiez nic moc. Az na okolie Eurovea ...mozno.

zuzanka.zuzu
9. okt 2023

@beata_k v celom centre Bratislavy je hluk 😀 to by musela do cunova aby bolo ticho... ale nemáš pravdu, aspoň čo sa detského ihriska v skyparku týka, tam je ticho, je to v strede medzi budovami bizniscentra

beata_k
9. okt 2023

@zuzanka.zuzu Tak chodit na jedno ihrisko tiez nie je vyhra. A ked ma doma maleho "utekaca" tak cez 4 prudovku by som ho chytat nechcela 🤭

kp7333
9. okt 2023

Za mna ani jedno, obe su v rusnej casti mesta, hluk z dopravy, neustala vystavba naokolo. V Bratislave su aj kludnejsie casti na zivot rodiny s detmi s blizkostou prirody, lesa a nie daleko od centra.

zuzanka.zuzu
9. okt 2023

@beata_k v skyparku sa na 4prudovku nedostane. len v panorame (to je v podstate pri diaľnici) ale to neviem kde majú vstup k bytom čiže možno vyjdú rovno k eurovea a tam je to krásne.

beata_k
9. okt 2023

@zuzanka.zuzu Ja okokie doverne poznam.

zuzanka.zuzu
9. okt 2023

@kp7333 jeeej už som sa obávala že tu nebude takýto komentár 🙈🤣

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kp7333
9. okt 2023

@chodec15 netvrdim, ze lokalita je zla, pracujem tam uz niekolko rokov, ale byvat by som tam nechcela. Neustaly hluk a prach z vystavny, rusna doprava, z mojho pohladu malo detskych ihrisk a celkovo infrastruktura nie velmi idealna pre rodiny s detmi. Kazdy mame ine kriteria na zivot, osobne mi vyhovuje kludne byvanie, ktore sa chvalabohu da najst aj v Bratislave.

kp7333
9. okt 2023

A este som zabudla dodat, ze tam velmi fuka. Aj ked je vo zvysku mesta bezvetrie, okolo tychto vyskovych budov je neustale silny vietor.

autor
9. okt 2023

@kp7333 ďakujem za radu ale nad inou časťou mesta neuvažujeme 🙂

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kp7333
9. okt 2023

@zuzanka.zuzu za tichom v BA vobec netreba jazdit daleko, uz vobec nie do Cunova. Krasne tiche byvanie v bezrostrednej blizkosti prirody sa da najst napr. na Horskom parku, v Karlovke, v Krasnanoch ci na Kolibe. A to su stvrte na skok od centra (od ozajstneho centra, nie od okolia Niv).

autor
9. okt 2023

@kp7333 chápem že niekto má rád tiché bývanie v blízkosti prírody ale my sme mali iné kritériá preto sa rozhodujeme medzi týmito dvoma miestami 🙂

paradajkova
9. okt 2023

Ja som pocula na skypark taku referenciu, ze sa odtial stahovali odkedy mali dieta. Necitili sa tam dobre, ziadna taka susedska sudrznost. Pokadene plienky, ked ides vyhodit, tak sa musis namalovat, aby si sa necitila sprosto. Ze to nieje idealne byvanie pre rodinu. Nieje teraz nejake airbnb tam dostupne, ze by ste si vyskusali aspon na chvilu ci vam to sedi? Predsa tie byty sa tam hybu za slusne peniaze, aby ste potom nelutovali.

zuzanka.zuzu
9. okt 2023

@paradajkova keď sa nenamaluje tak ju vystahuju 😉

autor
9. okt 2023

@paradajkova toto mi príde dosť prehnané 😁 predsa nikto nebude na chodbe čakať kým budem vynášať plienky aby videl či som namaľovaná 😁

zuzanka.zuzu
9. okt 2023

autorka choď na susedský chat skyparku na FB, tuším nie je skrytý, niektorí tam majú byty aj v skyparku, aj v panorame a spýtaj sa, možno odpovedia (zase nie každý zdieľa majetkové info tak možno odpovie len súkromne alebo vôbec, netuším)

autor
9. okt 2023

@zuzanka.zuzu FB nemám ale podľa recenzií na Google vyhráva Sky park, hoci ja by som radšej do Panorámy ale máme ešte pár dní čas na definitívne rozhodnutie a zváženie všetkých pre a proti

minesasubu
9. okt 2023

Tak vyhoda v panorame je parkovanie pre hosti ( ak vies ako nato ) , voziky z yeme potravin ( daju sa super vyuzit) , nonstop recepcia v pripade balikov a pod , mhd zastavka hned pre vchodom, hluk z ulice nie je moc pocut ak bude byt na dobrom mieste , hlavne by som sa pozrela na to ako je orientovany byt kvoli slnku aby ti nepieklo cely den do bytu
myslim ze vonkajsi vzhlad je to posledne kedze budete byvat vnutri