Ahojte,
chcem sa vás spýtať, či mi viete doporučit osobného trénera. Buď nejaký s ktorým máte skúsenosti osobne alebo viete,že je dobrý. Ideálne ak by si účtoval za jeden tréning maximálne 20 eur. Som totiž už zúfalá, nikde neviem nájsť osobného trénera. Samozrejme viem,že vstup do fitka sa platí zvlášť. Ide mi čisto len o tréning 🙂 ďakujeeeem 😊
ja chodim do jedneho fitka v Dubravke ak ti to nie je daleko. Ak si zaplatis clenske 3-mesacne, v tom mas 4 hodiny s trenerom zdarma (cize presnejsie povedane 4 vstupy. 1 vstup s trenerom je tak na hodku a pol zo zaciatku). Tam ti ukaze co a ako cvicit a naviguje ta. Samozrejme potom uz cvicis sama ale ktokolvek ti vie poradit ak mas nejake otazky. Len neviem ako je to s fitkami teraz v lete. Predsa len je horuco a mnoho ludi si berie dovolenky...
@zuzkagg uz maju 30€? fuha tak to je aj celkom dost 😅 manzel je staly klient, tak jemu akosi nezvysuju, ja som chodila este pred malym a vtedy boli lepsie ceny ale tak to uz je zopar rokov, teraz chodime do FitCamp 3 na 1 a to stoji 9.50 a uplne mi to staci (cize technicky ak 3 baby platia 9.50 tiez sa blizime k tym 30€)
Ahoj, ak este hladas trenera, viem ti poslat kontakt.Chodim uz dva roky cvicit do posilky na Dlhych a jeden trening ma vyjde do 13 eur aj so vstupom do posilky. Napis ak este mas zaujem.
Za 10 vstupov je 25e. A ked zoberies kamosku mate to len za 12,50. Trener musí platit aj poplatky fitku, kde trénuje.🥰😘💪🏻. Pozor nie je trener ako trener. Niekedy, ked pozeram ako ich trénujú. Skor im môžu ublížiť ako pomôcť. Ja mam certifikát a 10rocnu prax. A som aj reprezentantka Slovenska.😉
Chcela som len pomoct nie robit promo. Len pre info, neda mi reagovat na pripevok pani Jaskovej, ide o trenera s 20 rocnymi skusenostami so silovym treningom.
skus pozriet Efectfit, su tam podla mna fajn treneri, v ich pobockach sa trenuje len s ich trenerom a vstup do fitka sa neplati, trening myslim stoji 25€ ale kedze je to aj so vstupom tak by to snad mohlo byt okej, maju viac pobociek po BA