Ahojte.chodi tu niekto k ortopedovi na Šustekovej?dr Gajdos?uz mesiac sa tam neviem dovolat.dokazu niekedy zdvihnut ten tel?a ake su cakacky na objednanie a aky je dr?dakujem
@nikollettt cez top doktor mi ukazalo,ze ziadne volne terminy..ale to nieje mozne aby som kazdy den aj 3x tam volala a nie su schopni zdvihnut.alebo vyvesia telefon.a aspon aky je dr?
@ajka251 co by nebolo..bezne doktori nezdvihaju alebo maju vyveseny tel.vtipny prismociary vecny ..nehovori zbytocne vela a za svoj ukon si ak vypyta.necakali sme dlho hned nas zobral.no to aj naˇ ukazovalo a potom mi prisié z tej stranky mail.
@nikollettt za ukon si aj vypyta peniaze? 😳 Tam sa plati?
@ajka251 ano je sukromny
Je velmi mily . Chodíme ku nemu 20 eur sme platili .
Pozor, v Petrzalke su 2 ortopedi s priezviskom Gajdos a predpokladam, ze kazda reakcia tu sa tyka toho detskeho na Strecnianskej. Gajdos na Sustekovej je pre dospelych a statny. Ci sa da k nemu objednat aj sukromne, netusim. Skus volat okolo obeda, prip sa zastav osobne. Beru len pacientov z BA 5. Dr je v pohode, menej komunikativny, ale poriesil co bolo treba, na otazky odpovedal, poslal ma na rtg a hned naspat s vysledkom, bola som spokojna. Ja si ho pamatam este ako operatera z Antolskej, ked operoval muzovi kolenne vazy a ako jediny dr mu povedal, ze sa k futbalu este vrati. A veru, tak zoperoval, ze este muz mohol hrat. Takze ja mam voci nemu doveru. Ale to je moj osobny nazor.
@ajka251 my sme sa k nemu objednavali cez topdoktor stranku. Skuste tak.plati sa potom unho