ORL pre dospelých v Bratislave

23. okt 2022

Ahojte,poradte naozaj dobreho a ludskeho odbornika Orl v Ba.?Mam nos po niekkych urazoch a chcela by som poriesit uz nejak,ci uz operaciou alebo ako ma nasmeruje,riesim sj funkcne hladisko.

luccija
23. okt 2022

Horvathova Tbiliska

autor
23. okt 2022

@luccija dakujem pekne.🙂

raszuz
23. okt 2022

Tiež doporučujem MUDr. Horváthovú, vyšetrí ... pri problémoch, ktoré treba riešiť operatívne, posunie k ďalšiemu odborníkovi. Ona neoperuje. Myslela som si, že posiela stále k tomu istému, ale nie je to pravda. Syna na nosnú madľu poslala k jednému do ProCare, mňa s nezhubným nádorom slinnej žľazy na Antolskú k ďalšiemu. Známu s iným problémom do Ružinova. Má prehľad.

autor
23. okt 2022

@raszuz vdaka

autor
23. okt 2022

@raszuz 😊

autor
3. nov 2022

@raszuz
@luccija Ako ste sa s pani doktorku skontaktovali?Telefon nedviha.

raszuz
3. nov 2022

Ja som isla raz rano pred otvorenim pre e casenku, raz volala a potom cez top doktor, ale skuste napisat mail

lula313
3. nov 2022

Minule som tam bola osobne. Buď si treba rezervovat plateny termin (každý deň sa zobrazí par novych termínov o cca tyzden), alebo sa objednať telefonicky cca o mesiac

autor
4. nov 2022

@lula313
@raszuz dakujem

mabliss
29. júl 2023

@raszuz dobry den, prosim Vas,chcela by som sa opytat. Okrem platby za termin cez TopDoktor,co je aktualne 21.99eur, plati sa u pani doktorky aj za vyšetrenie este navyse v ambulancii? Dakujem.

raszuz
29. júl 2023

@mabliss dobrý deň, v ambulancii som už nič neplatila 🙂

mabliss
29. júl 2023

@raszuz Dakujem. 🙂