Dobry den,
kde je prosim pohotovost ORL pre dospelych v Bratislave?
Dakujem
@simsalabim a v akych hodinach je pohotovst,? neviem to nikde najst
Netusim. Ale predpokladam, ze po riadnych ordinacnych hodinach. ved teraz je ORL ambulancia este normalne otvorena.
@simsalabim viem, lenze zoberu ma kedze niesom objednana?
Vklude aj ruzinov tiez som tam bola na orl pohotovosti. Zoberu Vas hore na oddelenie a tam vysetria.
Ale ved to ma kazda ORL ambulancia nastavene inak. Niekde objednavaju, inde nie, zrejme aj potrebujes listok od obvodneho. A o tomto case uz ambulanciu nestihnes. Takze pockaj do vecera a chod do nemocnice, nic ine ti uz asi neostava.
@simsalabim ano mam to v plane, ide o to ze prave sme sa vratili z dovolenky zo zahranicia a uz skoro tyzden mam problem s jednym uchom, zalahlo mi a nepocujem dobre, teda velmi malinko :/ snad ma s tym neposlu prec
Týždeň? A to si si nenašla čas ísť k obvodnej aby ťa poslala na ORL? Prepáč, ale toto je čisté zneužívanie pohotovosti! Potom jasné, že k urgentom sa tam správajú ako k 💩💩💩.
@janamoto78 mne sa to stalo v zahranici...a pocas celeho tyzdna som bola mimo SK..v piatok som bola prvy den na SK
@janamoto78 a po dalsie riesila som lekara aj v zahranici..kde odo mna zobral 400eur za par minut (este ze som mala cestovne poist) a problem aj tak uplne nevyriesil len mi predpisal lieky..a povedal ze hned ako pridem na SK mam vyhladat lekara
@janamoto78 ale nastastie v piatok na pohotovosti vecer ma vysetrili a nikto s tym nemal problem...blbe poznamky na prijme som si nevsimala, zdravie mi bolo prednejsie
Gratulujem. Nabudúce, si lepšie rozmysli, či toto stojí za to, že tebe dokopy nič nie je a zavadziaš tam kde nemáš.
@janamoto78 ano nič mi nieje....a cely vikend mam radsej sediet doma? s bolestou ucha a hlavy?....so zapalom mimochodom...
@janamoto78 a ano stoji mi to zato, moje zdravie mi bude vzdy prednejsie a nech si tam hovori kto chce čo chce...ved keby tam niekto prisiel s urgentejsim pripadom alebo sanitkou nemala by som problem pockat aj niekolko hodin no nikto taky tam nebol....zobrali ma prakticky hned, iba jedna pani bola predomnou s velmi podobnym pripadom ako som bola ja
Ahojte, dá sa tam platiť aj kartou? Boli ste tam teraz niekedy niekto? Ďakujem pekne.
Na Antolskej ta poslu hore na ORL oddelenie, samozrejme, v case, ked funguje pohotovost.