ORL pohotovosť v Bratislave

17. feb 2023

Dobry den,

kde je prosim pohotovost ORL pre dospelych v Bratislave?

Dakujem

simsalabim
17. feb 2023

Na Antolskej ta poslu hore na ORL oddelenie, samozrejme, v case, ked funguje pohotovost.

autor
17. feb 2023

@simsalabim a v akych hodinach je pohotovst,? neviem to nikde najst

simsalabim
17. feb 2023

Netusim. Ale predpokladam, ze po riadnych ordinacnych hodinach. ved teraz je ORL ambulancia este normalne otvorena.

autor
17. feb 2023

@simsalabim viem, lenze zoberu ma kedze niesom objednana?

dlucy
17. feb 2023

Vklude aj ruzinov tiez som tam bola na orl pohotovosti. Zoberu Vas hore na oddelenie a tam vysetria.

simsalabim
17. feb 2023

Ale ved to ma kazda ORL ambulancia nastavene inak. Niekde objednavaju, inde nie, zrejme aj potrebujes listok od obvodneho. A o tomto case uz ambulanciu nestihnes. Takze pockaj do vecera a chod do nemocnice, nic ine ti uz asi neostava.

autor
17. feb 2023

@simsalabim ano mam to v plane, ide o to ze prave sme sa vratili z dovolenky zo zahranicia a uz skoro tyzden mam problem s jednym uchom, zalahlo mi a nepocujem dobre, teda velmi malinko :/ snad ma s tym neposlu prec

janamoto78
19. feb 2023

Týždeň? A to si si nenašla čas ísť k obvodnej aby ťa poslala na ORL? Prepáč, ale toto je čisté zneužívanie pohotovosti! Potom jasné, že k urgentom sa tam správajú ako k 💩💩💩.

autor
20. feb 2023

@janamoto78 mne sa to stalo v zahranici...a pocas celeho tyzdna som bola mimo SK..v piatok som bola prvy den na SK

autor
20. feb 2023

@janamoto78 a po dalsie riesila som lekara aj v zahranici..kde odo mna zobral 400eur za par minut (este ze som mala cestovne poist) a problem aj tak uplne nevyriesil len mi predpisal lieky..a povedal ze hned ako pridem na SK mam vyhladat lekara

autor
20. feb 2023

@janamoto78 ale nastastie v piatok na pohotovosti vecer ma vysetrili a nikto s tym nemal problem...blbe poznamky na prijme som si nevsimala, zdravie mi bolo prednejsie

janamoto78
20. feb 2023

Gratulujem. Nabudúce, si lepšie rozmysli, či toto stojí za to, že tebe dokopy nič nie je a zavadziaš tam kde nemáš.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
20. feb 2023

@janamoto78 ano nič mi nieje....a cely vikend mam radsej sediet doma? s bolestou ucha a hlavy?....so zapalom mimochodom...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
20. feb 2023

@janamoto78 a ano stoji mi to zato, moje zdravie mi bude vzdy prednejsie a nech si tam hovori kto chce čo chce...ved keby tam niekto prisiel s urgentejsim pripadom alebo sanitkou nemala by som problem pockat aj niekolko hodin no nikto taky tam nebol....zobrali ma prakticky hned, iba jedna pani bola predomnou s velmi podobnym pripadom ako som bola ja

mamina7070
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cistykvietok
26. jan 2024

Ahojte, dá sa tam platiť aj kartou? Boli ste tam teraz niekedy niekto? Ďakujem pekne.