Dobry den,
da sa vobec dostat k tomu doktorovi? Skusam aplikaciu E-cakaren, tak tam je furt ze prihlasovanie pozostavene a ked otvorim ju hned ako by sa malo to prihlasovanie spustit. Podarilo sa vobec niekomu tu casienku takto vybavit?
Na stranke E-cakaren kde vraj sa da objednat na presny cas ziadny volne terminy niesu, pozeram kazdy den. Ani za poplatok na navstevalekara.
Ci radsej prist rovno do ambulancie hodinu pred nez zacne ordinovat?
Najlepsie by som vybavila objednanie na presny cas, aj ked za poplatok. Sami dobre recenzie na neho citam. Potrebujem vysetrit 5-rocnu dceru, stale ma upchaty nos bez toho aby bola chora.
Dakujem vopred za vase skusenosti.
@natoliv my ked sme boli viackrat podarilo objednat cez net. Ale raz sme boli aj osobne bez lebo to bolo akutne.
Zobral nas bez problemov. A doriesil do uplneho vyliecenia. 😊. Je to naozaj uzasny clovek a odbornik! Tak ako pise hore 🔝doktor. Aj sestricka je mila.
Myslim ze ten net otvara sestricka v pondelok rano. Alebo telefonicky skuste.
Len treba mat urcite VL!
Drzim palce.
@deti95060810 no praveze na stranke pisu nevolajte a objednavajte sa cez E-cakaren..
Ked som chodila ja s dcerou, fungovalo to tak, ze e-cakaren sa otvarala pol hodiny po spusteni cakarne pri amulancii. Za tu pol hodinu sa minuli vsetky casenky, takze z e-cakarne sa nedala zobrat uz ziadna. Najlepsie je ist osobne rano este pred ordinacnymi hodinami, ked sa spusta vydavanie caseniek.
@natoliv Zdravím , prosím podarilo sa Vám dostať k pánovi doktorovi Kulichovi? ja sa tiež snažím cez eČasenku ale to asi nepojde, ako píše pani nižšie v čakárni sa ráno minul skor ako sa systém spusti. Treba ist teda osobne ráno prosím?? ďakujem
@alexnina777 dobry den, nie isli sme nakoniec inde s dcerou.
@natoliv ďakujem za odpoveď, už som sa tam aj dovolala
nedá sa mu dovolať? Nemala som NIKDY problém s týmto lekárom. TOP lekár.
Objednávala som sa niekoľkokrát elektornicky, ale aj telefonicky.