Ahojte, manzel ma moznost nastupit do tejto firmy v BA, pracoval doteraz na financnom controllingu, cize asi podobna pozicia (presny nazov neviem). Platovo super aj vsetko, lenze viem, ze Orange prepusta vo velkom, tak neviem ci sa to netyka aj tejto firmy, co patri pod Orange ako taky. Nepracujete tam niekto, ze napisete Vasu skusenost s nimi? Na nete sme sa nic nedopatrali, tak skusam este takto. Dakujem
Ale zas orange nerobí to, že koluje tych zamestnancov ze prepúšťa a potom na rovnaké miesto naberá nových.. Sú tam zamestnanci, čo su tam dlhé roky.. A veru benefity majú dobré, stále nejaké akcie, každý rok zvyšovanie platu.. (Aj keď to majú možno aj iné korporaty, neviem), len viem, že zamestnanci sú tam naozaj väčšinou spokojní.
Ale Orange Slovakia nie je Orange business, to su dve nezavisle firmy
@13uzivatelka11 pises nepravdu, lebo Orange Slovakia teraz pred par mesiacmi prepustila 150 zamestnacov so zlatymi padakmi a uz ich aj nabera nanovo..... len pre info, poznam par ludi co pred rokom odtial odisli presne so zlatym padakom, novy riaditel nove moresy
@lucik194 a ja poznám ľudí, čo tam robia dlhé roky.. A tie zlaté padáky tuším dávajú tiež ľuďom co sú tam už veľmi dlho a dostali veľmi slušne odstupné.. Ale nerobia také, že bezdôvodne prepúšťajú zamestnancov, čo su tam krátko. 🤷♀️
@13uzivatelka11 ta ponuka pred par mesiacmi bola pre vacsinu ludi, dokonca chcelo odist viac ludi ako chceli prepustit, detto neprepustili mnohych, ktorí s tými peniazmi chceli odist.....
jaska za tie benefity a plat tam budes robit, ale ako pisem, nove sefstvo, nove podmienky, plus postahovali ludi z permanentnych HO, co sa mnohym nepacilo, lebo sa odstahovali mimo BA.....
vo vacsine korporatov sa v nedavnej dobre prepustalo (okolo 10% zamestnancov muselo prec)
ale ked tu hiruju a dostane zmluvu na dobu neurcitu, urcite by som to skusila
resp. porovnala s inymi pracovnymi ponukami, ktore dostal
Benefity maju super