Oplatí sa kúpiť garsónku v Bratislave?

rjj
14. aug 2023

Ahojte, oplatí sa kúpiť garsónku v BA na prenajímanie ? Ďakujem

gemerka17
14. aug 2023

@rjj vždy bude na prenájom obsadena. Malé byty idú ako teplé rožky. Otázka je skôr, čo s následným predajom

zmrzlinka2021
14. aug 2023

@rjj Ja si myslim ze ano.

zuzanka.zuzu
14. aug 2023

v pentagone určite nie, inde asi áno

melanta
14. aug 2023

V Pentagone či na konci Kopčianskej asi nie. Ale ja by som išla už aspoň do 1-izbového alebo 2-garzónky, ak ťa financie pustia.

ibrunova
14. aug 2023

Určite áno, po malých bytíkoch bude dopyt vždy.

miavra
14. aug 2023

d

lelelienka
14. aug 2023

Ak mas hotovost a dobru lokalitu, urcite ano, prenajme sa podla mna vzdy. Alebo este lepsie, sikovny jednoizbacik. Teraz vela ludom asi ani neschvalia hypoteku, takze nebudu mat inu moznost ako prenajom, myslim ze tato doba prenajimatelom celkom praje.

milanemila
14. aug 2023

Velmi zalezi od lokality, ak ju chces na prenajom tak urcote niekde blizko centra alebo pri nejakom velkom kosporate, vysokej skole 🤷🏼‍♀️

xsandrax
14. aug 2023

Byt bez problémov prenajmeš v ktorejkoľvek lokalite (nebavíme sa o Pentagone a pod) 🙂 nie každý chce bývať v starom meste a tak isto prenajímať byt študentom, s ktorými je to niekedy náročnejšie 🙃

nikol789
19. aug 2023

@rjj my sme kúpili s muzom na slnecniciach, pred 5rokmi, ešte sa to stavalo keď sme kupovali, teraz je cena o 70 tisíc vyššia...🙈 prenajíma sa to super, nemáme núdzu o prenajímanie.