Ako sa daju kupit online listky na bratislavske kupaliska?Mate nejaku aplikaciu?
@basska_b lebo ja som kupovala vcera cez bratislava konto tiez na tejto stranke kde pisete a robilo mi to problem.Jeden den vsetko ok hned prisiel mail.A druhy den cista katastrofa raz som to kupila mail neprisiel potom som to kupila 2x mail prisiel ale zase im to na brane neslo nacitat qr kod a pisalo im ze listok neplatny len zbytocne nervy co clovek ma ..som sa tam preukazovala ze som to zaplatila..
Detsky stoji na brane 4.50 tak som kupovala aj pre deti dospelacky za 4 tak aspon trosku zlava.
No ale neviem si predstavit potom ze kupim permanentku a neslo by im to..
Tak preto mi napadlo ci nieje este nejaka stranka ina alebo aplikacia kde to funguje lepsie len nic mi nenaslo.
Jaj no... asi to mali dake pokazene. Ja niekedy ked sa ponahlam a kliknem 2x, mi pridu 2 objednavky. A ten detsky stal 3.5 minuly rok, tak sa to za 4 neoplatilo, no vidim, ze uz sa to zmenilo 🙏🙏
Ja som to na ich webstranke kupovala.
https://kupaliska.bratislava.sk/#ticket-buy
Pamatam si, ze som nejako s tym šachovala, ze pre dieta sa to za tu cenu neoplati, tak som dieta kupovala uz na mieste...