Dievcata, kto ma podobnu skusenost a poradi? Mam na pate dierku, ktora sa zvacsuje. Kurie oko. Kozna mi ju vypalila dusikom, po nejakom case vyrezavala zaziva, co bola moja najvacsia bolest v zivote a ja dost znesiem. Nepomohlo. Uz by som si to nerada zopakovala. Ziadne naplaste, babske rady ani nic podobne,prosim nepiste. Ako a kde sa da toho realne a navzdy zbavit, prosim? Dakujem 🙂
aké veľké to máš? ja by som si to neurobila inak ako naposledy, ale keď si myslíš, že to bude lepšie, tak ti držím palce 🙂
Ahoj, mne pomohlo Koloidum forte 2x denne som si natierala a po cca týždni som ho po sprche vylúpla
@zacapa ja som to mala keď som bola malá /pred 30 rokmi) pomohlo natierať propolisom z lekárne, po dvoch týždňoch som to odlupla, mala som ich 21!!!
Dcérka mala nacruke veľké bolestivé, pomohol aj jej propolis raz a navždy má pokoj, ostatní v rodine to isté, potierať ono to vyschne aj s koreňom
Mne v ULK v Bratislave, laserom a pomohlo. Mam tam mini jazvicku bielu po tom laseri
@zacapa bolelo, dali na to lad, pichli anestezu lokalne, ale bolelo to aj tak. Lebo laser je teplo a tam tie receptory inak reaguju. Ale cele to vypalili a ostala tam rana, to po par dnoch sa pekne zacelilo a bol s tym pokoj. Iba bielu bodku mam na tom palci na nohe, ale to vidim iba ja. Po procedure to uz nebolelo.
@zacapa
Vyzera to skor podla popisu ako kozna bradavica..Duofilm je bez receptu lokalne na noc natierat natierat kazdy vecer ked bude uz vrchna koza tvrda biela manualne vystrihnut a opakovat postup kym sa neodstrani...chce to cas a trpezlivost ale mne to uz par krat pomohlo. a mala som aj celkom rozsiahle lozisko. plus je na prevenciu do topanok sprej so striebrom. Drzim palce 😊
@miskaaa1410 dakujem😊
@zacapa moja dcéra ich mala 9 na nohe. Trápili sme sa par mesiacov. Naplaste 0 bodov. Vždy len rozmocene nohy. Vyrezavat som nechcela, to by nedala. Nakoniec nám zabrali homeopatika Thuya occidentalis a Antimonium crudum. Nikdy som homeopatikam neverila, naozaj, no po tejto skúsenosti nedám na ne dopustiť. Do 10 dní boli všetky preč.🙏
mne pomohla iba náplasť, 4 dni som mala náplasť až kým sa mi to úplne nerozmočilo, potom som už prestala používať a popár dňoch sa mi to vysušilo úplne a už som iba stiahla suchú kožu a s ňou mi vyšlo aj kurie oko 🙂