dobry den,
viete mi prosim poradit, kde v BA mi laserom odstarnia 2 miniaturne genitalne kondylomy za rozumnu cenu? liecba mi zabrala, uz sa netvoria, vacsina zmizla, no tieto 2 malilinke, asi ako spendlikova hlavicka su nejake odolne, skusala som uz vselico, myslim ze jedine uz mi ostal iba ten laser.
dakujem.
ani aldara nezabrala? pripadne kamoska si ich sama doma "vypalila" - v octe vyluhovala cesnak a to si dala na vsticku, polozila na bradavicu a nechala cez noc a takto to opakovala.. ale fakt sa to snazit co najmenej na okolie lebo do podrazdi dost kozu.. a zmizli 🤷♀️ ale teda laser je asi viac safe
@coochy aldara mi perfektne zabrala na tie velke, do týždna poodpadavali. No tie male nereagovali ani po 4 týždňoch, okrem brutálneho podráždenia. Momentálne skúšam uz 2 tyzdne lastovicnik, stipe to ako fras, dokonca mi to aj krvacalo, no inak to nereaguje. Mozno este skúsim ten ocot, dakujem za tip.
pripadne tie, co ste si davali odstranovat aj v inych mestach, mozte napisat cenu a mnozstvo, len sa viem zorientovat. vdaka 🙂