Odporučte super kaderníčku v BA alebo okolí

martanagy
14. apr 2021

Teraz ked nam otvorili aj sluzby, chcela som si spravit prieskum ci poznate nejaku dobru kadernicku/kadernika v BA alebo okoli s ktorimi ste boli spokojny? Ja som este nikdy nebola so ziadnou spokojna. Mam velmi huste a hrube a vlnite vlasy, no katastrofa ktoru riesim gumickou kazdy den. Tak by bolo super keby mi date tipy urcite postupne vyskusam, Dakujem vopred

sylvie
14. apr 2021

Mala som vynikajucu kadernicku, vola sa Mirka Strokova a ma salon na Cintorinskej - Strokoway. Chodila som k nej nejaku dobu. Postupne mi zosvetlila vlasy z odtiena 4 az na 7 a velmi setrnym sposobom, vlasy velmi neutrpeli. Uz k nej nechodim, lebo sa mi nechce chodit do centra a je aj celkom draha, aj ked nie uplne najdrahsia, ale co mi velmi vadilo, ze som mala u nej terminy objednane na pol roka dopredu (chodim raz za mesiac) a ked som potrebovala zmenit termin, tak bol problem nedalo sa jej dovolat. Ale inac bola fakt super, najlepsia kadernicka aku som kedy mala.

martanagy
autor
14. apr 2021

waw super dakujem pozriem ju, a hej ked su dobre tak su drahe a nedostupne :D

fishynqa
15. apr 2021
martanagy
autor
15. apr 2021

@fishynqa aj to vyzera super Dakujem ! akurat som sa objednala do toho Strokoway ale ukladam si aj toto 🙂

jajamalka
16. apr 2021

@martanagy tebe sa podarilo do Strokoway objednať? ja som tam písala pár dní dozadu a žiadna odozva...

sylvie
16. apr 2021

@jajamalka to je to co mi na nej vadilo, ta komunikacia.. vela mojich kolegyn k nej chodilo, ale prave kvoli tomuto od nej odisli. Proste nebrala telefon, neodpisovala.. Dost ma to nahnevalo.

martanagy
autor
16. apr 2021

@jajamalka zavolala som na cislo na stranke a hned zdvihla a velmi mila a ustretova ale nejdem priamo k nej ale k jej hair stalistke tak verim ze bude dobra aj ona