Odporučte salón, kde robia trvalú epiláciu

tara42
8. jan 2021

Dobrý večer, viete mi odporučiť salon, kde robia trvalú epiláciu? Najlepšie ak by to bolo v Stupave, Zahorskej... pripadne Bratislava.
Ďakujem.

kittykat22
8. jan 2021

@tara42 to nerobi salon ale esteticka klinika. Stroje na trvalu epilaciu moze obsluhovat len lekar.

tara42
autor
8. jan 2021

@kittykat22 hej, klinika. Dik za opravenie.

naomielina
15. jún 2021

Sansavie v Karlovke. Momentálne majú zľavy do 18.06.

kittykat22
15. jún 2021

@naomielina maju zlavy preto, lebo v lete sa nema robit epilacia. Mozu z toho vzniknut masivne pigmentove flaky ktorych sa zena uz nikdy nezbavi.

naomielina
16. jún 2021

@kittykat22 sú miesta kde sa trvalá epilacia robiť dá ako je podpazušie a iné. A kto na trvalú epilaciu ide bude poučený o tom ako to je....čo môže a čo nie😊ja takisto viem ze epilacia sa na daných oblastiach v lete neodporúča .....jedine zeby konkrétna osoba slnko nemusela💥

kittykat22
16. jún 2021

@naomielina epilacia v lete nie je vhodna. Nie je to dobre pre pokozku. To by ten clovek musel byt cele leto doma - pretoze aj ked si das oblecenie tak cez neho luce prechadzaju. Jedine ze by mal specialne oblecenie so SPF - co su napriklad plavecke neopreny. To asi nikto nosit nebude.

naomielina
16. jún 2021

@kittykat22 prečo rovno oblecko🤷‍♀️...v dnesnej dobe su aj iné možnosti.....veď sú ochranné faktory v podobe mlieka, oleja, hmly spf50....popravde ja som si dávala v lete aj podpazušie aj nohy a žiaden problém nemám😊po dokončení epilacie ma upozornili nech sa 2 týždne nevystavujem na slnko a hotovo...takze asi tak....a bohužiaľ som si nevšimla že príspevok je z januára takže to je asi už bezpredmetné😏