Odporučte mi fyzioterapeuta(ku) na liečbu diastázy

barb0renka
3. máj 2021

Ahojte, vedeli by ste mi odporuciť fyzioterapeuta z Bratislavy, ktorý by mi pomohol s liečbou diastázy? Ideálne ak máte niekto vlastnú skúsenosť.
Videá a youtube si neprosím, potrebujem, aby ma niekto školený videl, resp. zdiagnostikoval a naučil primerane cvičiť.
Moje popôrodné brucho Vám ďakuje za akúkoľvek info ❤️

evka64
3. máj 2021

@barb0renka Monika Skrenkelova je topka na diastazu, je z KE ale chodi robit kurzy aj do BA...

ofzuza
3. máj 2021

Mas fb? Je tam super skupina diastaza a pridruzene potize. Najdes tam, okrem ineho, zoznam dobrych fyzio. Btw, Monika S topka nie je 😉

barb0renka
autor
3. máj 2021

@ofzuza nie, na FB nie som. Preto sa pytam rovno na osobne skusenosti, nech sa mi lahsie orientuje. Dakujem za nazor🙂

ofzuza
3. máj 2021

@barb0renka poslem ti ten zoznam do spravy?

evka64
3. máj 2021

@ofzuza a kto je podla teba topka, ked nie ona? Chodila som na jej kurzy

ofzuza
3. máj 2021

@evka64 je kopec lepsich ako ona len sa nepretrcaju v mediach 🙂

evka64
3. máj 2021

@ofzuza no oki, nebudem sa s tebou dotahovat

ofzuza
3. máj 2021

@evka64 ona rada robi zo seba nieco extra. Potom aj niekolko jej klientiek ma pocit, ze je bohyna. A potom su tam desiatky, ktorym vobec nepomohla, lebo ma jednu metodu, ktoru sa snazi uplatnit na vsetko. Desiatky, ktore odmietla kvoli tomu, ze su tlste a pod. Ale ak ty si bola spokojna a pomohla ti, parada.

lilsuri
3. máj 2021

@barb0renka ja som bola v Profy u Anetky, alebo potom Barbora z Miracle studia-chodi aj domov teraz.

marselita10
3. máj 2021

Lucia Volekova, gynfyzio.sk v Ba

nevenka
3. máj 2021

Hmm...no ja som sa stretla s kadecim veru. Ja diastazu ako taku, ani po 3 detoch nemam, ale prave Monika S. ma upozornila na to, ze problem mam, a to oslabenu brusnu stenu. A ano, aj mna upozornila, ze treba schudnut, preto sa netreba urazat. Ak je tam velka obezita, tam sa tazko s tym pracuje a najprv urcite odporuci schudnut. Nevidim na tom nic zle. A potom kopa fyzio predtym sa tvarili, ze to nemusim vobec riesit, ze to mam "v pohode", alebo take dychanie do brucha a tak...mne to, co ma naucila, ci som mohla zazit, davalo a dava logiku. A ano, vyzeram po tretom porode vselijak, lebo cooo? Necvicim. Takze nepomaha mi to, lebo to naucene neaplikujem v praxi. Vzdy je to o tomto. Ale mam aj pridruzene choroby a probleny momentalne, takze casom sa k tomu urcite dostanem.
Netreba teda z niekoho robit bohynu alebo zase hanit. Kazda z nas si najde niekoho, kto jej sedi a aj odborne pomoze. Teraz chodim k inej kvoli niecomu inemu a je uplne fajn. Takze samozrejme, nie je Monika S. jedina, ktora sa tomu rozumie, ale zase mam aj kopu skusenosti s tym, ze sa diastaze nevenuju fyzio dostatocne dosledne alebo niektori az uplne zle. A problem je to komplexny, nejde len o 1 svalovu vrstvu. Dost to ona ma nastudovane do hlbky a v suvislostiach. Mne to pomohlo teda.

pandorra
3. máj 2021

Zuzka Wolekova, gynfyzio Ba

nikitkad
4. máj 2021

Ja som bola v tehotenstve v Intimfyzio, podla mna super, teraz aj po 600 nedeli pojdem. Web je intimfyzio.sk 😊

basska_b
4. máj 2021

Ja som chodila k Natálii do Vitalclinic, je to pri medickej záhrade. Bola som spokojná, pohlo sa to, ale potom som znovu otehotnela a už som necvičila. A potom po druhom pôrode prišla korona... inak na koníkovi je skupina o tejto téme
https://www.modrykonik.sk/group/9307/