Ahojte 🙂
Prosím Vás, keďže sa blíži termín pôrodu a mala by som nahlásiť aj pediatra ,viete mi nejakého v BA odporučiť.?V Bratislave síce bývame (Dúbravka) no pobyt tu nemáme. Čítala som dobre recenzie na MUDr Rapošovu na Mýtnej, písala som email ohľadne prijímania novorodencov no zatiaľ sa neozvala a tak sa obzerám ďalej.
Mate s niekym dobre skúsenosti? Keď príde nejaký problém, že to aj reálne rieši - nie iba soplik a kašeľ?
Ďakujem pekne
My sme v karlovke u MUDr. Kelbelovej a som velmi spokojna. Berie aj mimo obvod a je naozaj velmi mila a zlata a aj sestricka je super
My chodime k dr Monika Antošová -120€ za rok
prvych 6 tyzdnov ked mal maly sme mohli kedykolvek zavolat na konzultaciu , objednava na presny cas , urcite berie aj novych , je super
@mimsdop Ty si veľmi veľká optimistka. Chceš pediatra v BA bez trvalého pobytu a ešte aj dobrého. Veľmi pochybujem, že nájdeš vôbec niekoho, kto ťa len tak vezme bez toho, aby si k nemu reálne patrila.
Ale aby som teda aj poradila, tak ak bývaš v Dúbravke, skús MUDr. Martina Matejku. Ale šanca, že ťa vezme, je minimálna.