Ahojte mamičky, neviem kam by som sa mala obrátiť, potrebujem odporučiť dobrého detského psychloga, v rámci BA, najlepšie v Petržalke, dakujem za každú odpoved
@rainee moja neter chodila k pani Bulankovej, par krat som tam s nou bola aj ja, ked bol brat pn. Myslim, ze vie co robi. Prijemna pani, rozpravala som sa s nou 3x aj osamote (ohladom terapie, neter mala kvoli nehode problem so spankom, uz je v poriadku) . Ordinuje nielen pre deti ale aj pre dospelych. @liliana82 ak chces skus 🙂
@rainee dakujem krásne, no na Svabunskeho sme boli u 3och psychológov a veľmi nám nepomohli, urobili kopec testov, ja som navštívila so synom aj psychiatra aj neurológa, ktorí obaja potvrdili ADHD , no a pani psychologicky síce dali spoločný výsledok že je tam porucha pozornosti atd, ale konečný verdikt bol uvidí sa, čo ďalej ale špeciálne vyučovanie nemá a my mame naďalej v kuse v škole problémy, a vlastne včera mi jeho Ucitelka povedala, že je iba nevychovany 🤨, tak preto hladam ďalej, lebo toto je o hubu (sorry za vyraz), že či som teda ja ako matka zlyhala a neviem si vychovať dieťa, alebo je trestaný (nemyslím fyzicky) za to, za čo vlastne nemôže , už to trvá 4rok a som v koncoch...(škôlku a jasle vynechám, tam to bolo podobne, len predsa len škôlka ma menej pravidiel)
No veľa ich na výber nie je. Viem ze je na Strecnianskej celkom dobra Dr ale meno si už nepamätám a platí sa tam, alebo skus cpps Svabinskeho, tam je viac psychológov a to by malo byt zadarmo.