Odporučte detského psychológa v Bratislave - Petržalka

liliana82
9. okt 2020

Ahojte mamičky, neviem kam by som sa mala obrátiť, potrebujem odporučiť dobrého detského psychloga, v rámci BA, najlepšie v Petržalke, dakujem za každú odpoved

rainee
9. okt 2020

No veľa ich na výber nie je. Viem ze je na Strecnianskej celkom dobra Dr ale meno si už nepamätám a platí sa tam, alebo skus cpps Svabinskeho, tam je viac psychológov a to by malo byt zadarmo.

solange7
9. okt 2020

@rainee myslis pani Bulankovu zo strecnianskej?

rainee
9. okt 2020

@solange7 je tam tuším Bulasova a Dibarborova, ale už neviem ktorá je ta lepšia 😉

solange7
9. okt 2020

@rainee moja neter chodila k pani Bulankovej, par krat som tam s nou bola aj ja, ked bol brat pn. Myslim, ze vie co robi. Prijemna pani, rozpravala som sa s nou 3x aj osamote (ohladom terapie, neter mala kvoli nehode problem so spankom, uz je v poriadku) . Ordinuje nielen pre deti ale aj pre dospelych. @liliana82 ak chces skus 🙂

liliana82
autor
9. okt 2020

@solange7 Dakujem veľmi pekne, to mame úplne kúsok od domu, čiže super , vyskúšam 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

liliana82
autor
10. okt 2020

@rainee dakujem krásne, no na Svabunskeho sme boli u 3och psychológov a veľmi nám nepomohli, urobili kopec testov, ja som navštívila so synom aj psychiatra aj neurológa, ktorí obaja potvrdili ADHD , no a pani psychologicky síce dali spoločný výsledok že je tam porucha pozornosti atd, ale konečný verdikt bol uvidí sa, čo ďalej ale špeciálne vyučovanie nemá a my mame naďalej v kuse v škole problémy, a vlastne včera mi jeho Ucitelka povedala, že je iba nevychovany 🤨, tak preto hladam ďalej, lebo toto je o hubu (sorry za vyraz), že či som teda ja ako matka zlyhala a neviem si vychovať dieťa, alebo je trestaný (nemyslím fyzicky) za to, za čo vlastne nemôže , už to trvá 4rok a som v koncoch...(škôlku a jasle vynechám, tam to bolo podobne, len predsa len škôlka ma menej pravidiel)

zuzkagg
3. nov 2023

@liliana82 ahoj, boli ste u tej Bulankovej? Ako ste boli spokojni?