Ahojte, prosim viete poradit nejakeho ocneho lekara v Petrzalke, pripadne niekde blizko kde beru deti (10 a 7 rokov)? Kedze tento rok skoncili 2 detske ocne lekarky v Petrzalke,netusim kam dat deti a potrebujeme uz ist na kontrolu. Viem o Neovizii no chcem este nejake dalsie ine moznosti. Najidealnejsie cez zdr.poistovnu 🙂 Dakujem velmi pekne za tipy.
@lubi2002 my sme to riešili, keď skončila v Petržalke, po dlhom pátraní sme sa dostali na Wilsonovu, skús pohľadať, nič sme neplatili
My chodievame do Dr. Bohm v Ružinove, pri parku Andreja Hlinku, nedaleko Ružinovskej polikliniky. Nikdy sme nic neplatili, vsetko islo cez poistovnu. naposledy pred 2 rokmi sme tam boli.
https://www.lamalens.sk/ - my mame tu fajn skusenost, co sa tyka uhrady, nieco hradi poistovna, niektore vykony nie - treba overit
@tortelinka prosim nejaky kontakt?
Dakujem velmi pekne vsetkym 🙂
@patriciavanesska prosim vas kolko rocne diata? My mame 4rocnu,tak ci beru aj tak male deti.Dakujem
@vlockakocka zevraj az od 6r., my mame 5r. A nas vzala ,dr.sa pytala ci spolupracuje na kontrolach som povedala ze ano.
@patriciavanesska ja ked som volala DR.Besedovej cca pred 3 tyzdnami a pytala som sa ci beru deti, ze mam 2 dcerky pre ktore hladam novu ocnu lekarku tak uz som z hlasu pocula, ze len tak tak (uz asi moc nechce brat deti mozno maju dost) ...spytala sa ma kolko maju rokov (7 a 10 rokov) tak povedala, ze OK. Ale urcite za zavolanie a spytanie to stoji.
@lubi2002 a vzala vas teda ? My ideme 16.8. knej.prvy krat tam uvidime
@patriciavanesska ano vzala nas, ideme tiez nejako po 20.auguste
@lubi2002 nam tiez skoncila očna, kamoska my poradila K.Besedova stare mesto ideme k nej prvy krat v auguste,skuste zavolat este my ukazuje na august volne terminy