Pekný víkend dievčatá. Rada by som sa opýtala či nemáte skúsenosti s dobrým očným detským lekárom, ideálne v Bratislave. Môže byť aj súkromný, na cene nezáleží. Máme ísť s 2 ročnou tak radi by sme išli k niekomu kto má s tak malými deťmi skúsenosti, trpezlivosť a naozaj dobre ju vyšetrí. Za všetky skúsenosti a rady ďakujem ❤️
My sme boli u Svatavy Danningerovej na Mytnej, syn mal vtedy cca rok, dcera 8, s dcerou chodime dodnes, kedze nosi okuliare, pani doktorka fajn, sestricka uplne uzasna, vie to aj s malymi detmi
Mudr Elizova v Lamaci, nema zmluvu s poistovnami, takze za vysetrenie sa plati (cca 70€), ale fajn dr.
@diusqa761 Elizova. Top.
Ahoj, to bohuzial neviem. Viac raz som videla v cakarni babätka, ale neviem, ci boli normalne objednane... Ak sa nemylilm, u nas v nemocnici bravali prednostne iba deticky do 3 mesiacov, ale inde to môze byt inak. Mrzi ma, ze som nepomohla.
Očný detský lekár v Bratislave ktorý nemá čakacie doby pol roka ďakujem
Oftalentis.sk v Dúbravke
@diusqa761 my sme boli u MUDr. Sillerovej na Strecnianskej, na bezne veci je ok. Ak je to vaznejsie, MUDr. Prepiakova na Kramaroch je top, ale neviem ci vas k nej nemusi odporucit obvodny ocny lekar. Vyskusajte si tam zavolat, mozno vas zoberu.