OC Nivy - tiché miesto na viedohovor

11. okt 2024

Ahojte, neviete, prosím, či je v OC NIVY v BA nejaké tichšie menej rušné miesto, kde by sa dal v podvečer absolvovať videohovor? Mne sa zdá, že aj tie kaviarničky sú celkom hlučné a strecha bude v tom čase asi už bez svetla, alebo?

ahhola
11. okt 2024

Strecha je do 30.10.,este stihas. Su tam vsakovake zasivarne a pokoj svaty blizsie k nebu😅potom vedla food curt je posedenicko, aj polezenicko? , boli tam lehatka, neviem ci este su. Prinajhorsom v parkingoch na poschodiach, ale tam sa neda sadnut.

melanta
11. okt 2024

Vybrala by som si miesto, kde budeš mať za sebou príjemné prostredie. Takže kľudne vyber tichšiu kaviareň, stôl niekde v rohu/pri stene. A do ucha slúchadlo, nech dobre počuješ. Mne napríklad vôbec nevadí, ak mám s niekým videocall a dotyčný má okolo seba ruch. Vadí mi, ak nepočuje. Takže to slúchadlo je ozaj dôležité, ak človek nie je doma či v tichej kancelárii.

marcellka32
11. okt 2024

Hore je miesto chill zóna, nebýva tam veľa ľudí...ale zažila som už všeličo, no vždy ma udivuje keď je plánovaný teams, pohovor a ľudia vedome idú do kaviarní, kde nič nepočujú, nemajú slúchadlá...

autor
11. okt 2024

ďakujem vám veľmi za tipy! veľmi to tam nepoznám a vždy tam bol dosť hluk a ruch.
@marcellka32 ja budem mať slúchadlá a najradšej by som bola inde, len neviem odhadnúť, nakoľko stihnem presun, preto počítam s možnosťou, že to budem musieť absolvovať tam a chcem sa na to nachystať

3princezne
11. okt 2024

Ja som videla ludi pracovat na pc hore na streche, tam kde je komunitna zahrada, je to taky hluchy roh. Su tam stoly.