Dobrý deň, viete mi poradiť prosím dobrú obvodnú lekárku/lekára pre dospelych v Bratislave, čo sa aspoň trochu stará o svojich pacientov.
@marianarem nevadí keď je naozaj dobrá 🙂 skúsim jej zavolať. Ďakujem
@karinaanastazia tiez mam Petrovajovu, ako aj @marianarem , je topkova! 🙂
@karinaanastazia MUDr. Silvia Turányiová, Poliklinika Mýtna. Veľká spokojnosť.
čo také by mal obvodný robiť aby bol topka?
@zuzanka.zuzu mne úplne stači ak mi povolí prísť na preventívnu prehliadku aj skôr ako za pomaly 3 roky a dá mi adekvátne podanie výsledkov a nie typu že: asi pijete veľa sladkého…. + adekvátne sa správať k svoje profesii a nevybíjať si náladu na pacientovi, ktorý je ústretový 🙂 toto mi bohato stačí.
@karinaanastazia na preventivnu prehliadku u obvodneho ma kazdy clovek narok raz za dva roky
@tyrkysova_kobyla ja viem a už dva roky to sú, ale nemienim sa stále niekomu prosiť a počúvať že je Covid obdobie a že teraz sa doháňajú ešte staré prehliadky… nechcem nikomu robiť zlé meno ale keď je možnosť zmeny tak nevidím dôvod prečo to nespraviť.
@gamura ja mam strasne negativnu skusenost s tou dotycnou a som rada, ze som od nej odisla. Vobec ziadna ochota pomoct a strasne arogantna povaha.
@gamura takisto vemi zlá skúsenosť s doktorkou Turányiovou, arogantná nepríjemná osoba, prišla som s tráviacimi problénami a ona sa ma spýtala, či som psychicky v poriadku, keď s týmto za ňou idem, veďnech si dám tabletky a vynechám zeleninu, pritom v minulosti som sa liečila na helikobaktera. Rozhodne neodporúčam a idem hľadať iného doktora.
@danakac tak zjavne doktorka Turanyiova nezmenila svoje praktiky. Mne na traviace problemy povedala, kto uz teraz nema alergie a bola som vybavena. A pri opuchu koncatiny (po ockovani) ma poslala k ortopedovi, lebo podla nej ludia klamu a musela som mat uraz. Ked som od ortopeda doniesla papier, z kt.bolo jasne, ze uraz tam nebol, tak skoro vyskocila z koze, ze niekto dokaze ist proti jej "odbornemu" nazoru. Nakoniec som to kvoli dalsim okolnostiam dotiahla az na pokrocilu trombozu a masivnu emboliu, len to uz som akurat menila vseobecnu lekarku.
@karinaanastazia Turanyiovu neodporucam
@vlastnynazor tak to mi je ľúto, že to až takto ďaleko zašlo, snáď ste v poriadku
@karinaanastazia Ja nedam dopustit na moju, MUDr. Danica Petrovajova. Jedina nevyhoda je, ze ordinuje len 3 dni v tyzdni.