Obvodný lekár pre dospelých - Bratislava

karinaanastazia
7. júl 2021

Dobrý deň, viete mi poradiť prosím dobrú obvodnú lekárku/lekára pre dospelych v Bratislave, čo sa aspoň trochu stará o svojich pacientov.

marianarem
7. júl 2021

@karinaanastazia Ja nedam dopustit na moju, MUDr. Danica Petrovajova. Jedina nevyhoda je, ze ordinuje len 3 dni v tyzdni.

karinaanastazia
autor
7. júl 2021

@marianarem nevadí keď je naozaj dobrá 🙂 skúsim jej zavolať. Ďakujem

tyrkysova_kobyla
7. júl 2021

@karinaanastazia tiez mam Petrovajovu, ako aj @marianarem , je topkova! 🙂

gamura
7. júl 2021

@karinaanastazia MUDr. Silvia Turányiová, Poliklinika Mýtna. Veľká spokojnosť.

zuzanka.zuzu
7. júl 2021

čo také by mal obvodný robiť aby bol topka?

karinaanastazia
autor
8. júl 2021

@zuzanka.zuzu mne úplne stači ak mi povolí prísť na preventívnu prehliadku aj skôr ako za pomaly 3 roky a dá mi adekvátne podanie výsledkov a nie typu že: asi pijete veľa sladkého…. + adekvátne sa správať k svoje profesii a nevybíjať si náladu na pacientovi, ktorý je ústretový 🙂 toto mi bohato stačí.

tyrkysova_kobyla
8. júl 2021

@karinaanastazia na preventivnu prehliadku u obvodneho ma kazdy clovek narok raz za dva roky

karinaanastazia
autor
8. júl 2021

@tyrkysova_kobyla ja viem a už dva roky to sú, ale nemienim sa stále niekomu prosiť a počúvať že je Covid obdobie a že teraz sa doháňajú ešte staré prehliadky… nechcem nikomu robiť zlé meno ale keď je možnosť zmeny tak nevidím dôvod prečo to nespraviť.

ticko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vlastnynazor
17. júl 2022

@gamura ja mam strasne negativnu skusenost s tou dotycnou a som rada, ze som od nej odisla. Vobec ziadna ochota pomoct a strasne arogantna povaha.

danakac
10. feb 2023

@gamura takisto vemi zlá skúsenosť s doktorkou Turányiovou, arogantná nepríjemná osoba, prišla som s tráviacimi problénami a ona sa ma spýtala, či som psychicky v poriadku, keď s týmto za ňou idem, veďnech si dám tabletky a vynechám zeleninu, pritom v minulosti som sa liečila na helikobaktera. Rozhodne neodporúčam a idem hľadať iného doktora.

vlastnynazor
10. feb 2023

@danakac tak zjavne doktorka Turanyiova nezmenila svoje praktiky. Mne na traviace problemy povedala, kto uz teraz nema alergie a bola som vybavena. A pri opuchu koncatiny (po ockovani) ma poslala k ortopedovi, lebo podla nej ludia klamu a musela som mat uraz. Ked som od ortopeda doniesla papier, z kt.bolo jasne, ze uraz tam nebol, tak skoro vyskocila z koze, ze niekto dokaze ist proti jej "odbornemu" nazoru. Nakoniec som to kvoli dalsim okolnostiam dotiahla az na pokrocilu trombozu a masivnu emboliu, len to uz som akurat menila vseobecnu lekarku.

vlastnynazor
10. feb 2023

@karinaanastazia Turanyiovu neodporucam

danakac
11. feb 2023

@vlastnynazor tak to mi je ľúto, že to až takto ďaleko zašlo, snáď ste v poriadku

evagol
Autor odpoveď zmazal
Zobraz