Občiansky pre dieťa - Bratislava

laurar1
28. júl 2022

Ahojte, chcem ist zajtra vybavit dcere obciansky. Je lepsie ist na Tomasikovu alebo Ruzinovsku? Isli by sme okolo deviatej. Maju dvojrocne deti prednost niekde? Objednanie je na neskory datum, my to potrebujeme do konca tyzdna mat.

e1i
28. júl 2022

@laurar1 my sme boli ne v BA ale deti prednost nemali. Zajtra je piatok, myslim že aj ak das zrychlene skor ako v utorok ho mat nebudeš

vikusjk
28. júl 2022

@laurar1 neviem, ci maju deti prednost, ale ked som bola s dcerou na Ruzinovskej, bola cakacka ku kiosku na cislo, potom dalsia uz s ciselkom. Cisla sa uvolnuju podla toho, ako ludia odchadzaju. Dosli sme okolo pol desiatej a rada bola az von, jedna pani povedala, ze na Tomasikovej uz cisla vobec na ten den nedavali. Tak sme sa vratili a kedze nam to nesurilo, objednala som nas na termin. Ak ti to suri, chod co najskor rano a nie az na deviatu.

pribinak
28. júl 2022

Kamoska bola s babatkom, ľudia púšťali dopredu deti cca do roka
2 ročne je už “veľké”, to by tam boli rodičia s 10 ročnými aj do večera

veronice
28. júl 2022

Ak ma dieta, ktorému ideš vybavovať doklad, menej ako 3 roky, mozes si vytlačiť prednostny lístok. 10.juna som bola na ružinovskej vybaviť 4m synovi OP. 7.30 som sa postavila do rady, bola som asi sedemnásta. O ôsmej začali púšťať ku kioskom, vytlačila som si prednostny lístok a 8.20 som uz sedela v aute. 1.7. mi OP doručil poštový kurier. Takze moja rada - postaviť sa do rady ešte pred otváracím hodinami aby si mala istotu ze sa dostaneš na radu.

belllinka
28. júl 2022

@laurar1 do konca ktoreho tyzdna? Snad nie tohto 🙂

laurar1
autor
28. júl 2022

@belllinka Taka naivna nie som, buduceho. To by sa malo dat stihnut.
@veronice Dakujem, pojdem to tam skusit najskor, ako sa bude dat. Snad sa nam nejaky listok ujde. Ak nie, v pondelok to skusim este skor.
@pribinak Dvojrocne stale nie je dostatocne velke, aby si mu vysvetlila, ze treba cakat, idealne potichu. Ani zabavit na jednom mieste par hodin nie je take jednoduche.

aliziana
28. júl 2022

@laurar1 minimálne na Tomášikovej sa dá vytlačiť prednostný lístok pre deti do 3 rokov, a spomínajú Ti tu aj Ružinovskú, tak asi aj tam a možno aj všade...