OA Nevädzová verzus OA Karvaša

kostivrch
21. máj 2024

Ahojte, má prosím niekto skúsenosti s OA Nevädzova alebo OA Imricha Karvaša? Do zajtra sa má dcéra rozhodnúť kam nastúpi a nejak sa nevieme rozhodnúť. Raz je za Nevädzovu a raz za Karavaša. Prosím vneste svetlo, iný pohľad... Ďakujem všetkým

ka_ta_ri_na
21. máj 2024

@kostivrch ahoj, ja mám vyštudovanu OA Nevädzovu a za mňa najlepšia OA. Učitelia sú aj z praxe napr na účtovníctvo čo je základ. Poznám ľudí z rôznych OA ale vždy po rozhovore som dospela k záveru že Nevädzka bola najlepšia. Keď by som mala znovu vyberať tak vyberam túto školu.

gabika0825
21. máj 2024

@kostivrch na karvasa chodila kamoskina segra mladšia, končila tam cca pred 3 rokmi. A vravela že je to tam od učiteľa. Veľa sa tam naučila ale vraj bol problém s niektorými učiteľmi. Takze skús si to pozisťovať

kostivrch
autor
22. máj 2024

Prepáčte, zabudla som dodať dôležitú info, že sa jedná o bilingválnu OA Karvaša.

aknaj
22. máj 2024

@kostivrch nech si vyberie klasickú OA na Nevädzovej, to jej odkazuje moja dcéra, ktorá chodila na bilingválnu OA Karvaša 🙂

aculy
22. máj 2024

@kostivrch ja som chodila na OA Nevädzova (síce 20r. dozadu😁) za mňa super škola. Účtovníctvo na super úrovni

kostivrch
autor
22. máj 2024

@aknaj Môžem sa spýtať dôvod prečo sa jej tam nepáčilo?

aknaj
22. máj 2024

@kostivrch hlavne kvôli tomu, že bola bilingválna, že ona by si už túto možnosť nevybrala, radšej by bola na klasickej OA