NÚSCH: MUDr. Ján Tomka, PhD. - Wilkie + Nutcracker

sofinka18
23. apr 2024

Ahojte, prosím má niekto skúsenosť s operáciou týchto diagnóz konkrétne v NUSCH v BA?
Ďakujem

slovnik
12. aug 2024

@sofinka18 ja som nemala, ale mam tiež Wilkie, kde by sme si mohli napísať? 🙏

sofinka18
autor
28. dec 2024

@slovnik kľudne do súkromnej správy

luciik2111
3. jan 2025

@sofinka18 ahoj,ja som bola úplne s tým istým na operácii pred rokom

sofinka18
autor
3. jan 2025

@luciik2111 Ahoj, ako to prebiehalo .. a rekonvalescencia? Cítiš sa lepšie?

luciik2111
3. jan 2025

@sofinka18 operácia prebehla dobre ,bez ťažkosti medzitým čo som tam ležala v nemocnici strava bola fajn aj personál bol super vtedy som aj sama bola na izbe čo mne vyhovovalo.. každopádne ma po pár dňoch pustili domov s tým že ťažkosti som ešte mala ale začali ustupovať..keď však ustúpili úplne,teraz sa mi to opäť vracia no momentálne nie v takej silnej forme,taktiež primár povedal,že sa to vie vracať niektorým ale to zriedka.
Ale ja som potom nemala ani so stravou problém,neskôr ani s pohybom,aj keď som sa trochu dlhšie zotavovala ..taktiež mi kázali viac pribrať,že by to malo pomôcť

sofinka18
autor
3. jan 2025

@luciik2111 operoval ta pán doktor Tomka? Vieš alebo pamätáš si akú si mala priechodnosť dvanastnika koľko mm? Čo presne sa ti vracia? Pocit plnosti? Ťažoba? Vracanie? Hnačky?

luciik2111
3. jan 2025

@sofinka18 presne si nepamätám akú som mala priechodnosť dvanástnika,no viem ,že to nebolo až tak zlé ako u iných čo sa toho týka každopádne u mňa hlavný z príznakov bol že som mala silné bolesti brucha pri ktorých som nemohla dýchať,jesť , piť, hýbať sa , čokoľvek..a to sa mi teraz vracia, opäť začínam mať bolesti s bruchom taká silná ostrá bodavá bolesť .. operoval ma priamo Pán doktor Tomka