Ahojte, prosím má niekto skúsenosť s operáciou týchto diagnóz konkrétne v NUSCH v BA?
Ďakujem
@sofinka18 ahoj,ja som bola úplne s tým istým na operácii pred rokom
@luciik2111 Ahoj, ako to prebiehalo .. a rekonvalescencia? Cítiš sa lepšie?
@sofinka18 operácia prebehla dobre ,bez ťažkosti medzitým čo som tam ležala v nemocnici strava bola fajn aj personál bol super vtedy som aj sama bola na izbe čo mne vyhovovalo.. každopádne ma po pár dňoch pustili domov s tým že ťažkosti som ešte mala ale začali ustupovať..keď však ustúpili úplne,teraz sa mi to opäť vracia no momentálne nie v takej silnej forme,taktiež primár povedal,že sa to vie vracať niektorým ale to zriedka.
Ale ja som potom nemala ani so stravou problém,neskôr ani s pohybom,aj keď som sa trochu dlhšie zotavovala ..taktiež mi kázali viac pribrať,že by to malo pomôcť
@luciik2111 operoval ta pán doktor Tomka? Vieš alebo pamätáš si akú si mala priechodnosť dvanastnika koľko mm? Čo presne sa ti vracia? Pocit plnosti? Ťažoba? Vracanie? Hnačky?
@sofinka18 presne si nepamätám akú som mala priechodnosť dvanástnika,no viem ,že to nebolo až tak zlé ako u iných čo sa toho týka každopádne u mňa hlavný z príznakov bol že som mala silné bolesti brucha pri ktorých som nemohla dýchať,jesť , piť, hýbať sa , čokoľvek..a to sa mi teraz vracia, opäť začínam mať bolesti s bruchom taká silná ostrá bodavá bolesť .. operoval ma priamo Pán doktor Tomka
@sofinka18 ja som nemala, ale mam tiež Wilkie, kde by sme si mohli napísať? 🙏