Dobrý deň,
Viete mi dat recenzie na tieto 2 lokality ako sa tam býva.
Nemám veľký rozpočet na kúpu 2 izbového bytu a rad by som investoval do novostavby ako panelaku z roku 1980, keď už beriem hypoteku na 30 rokov.
Nuppu urcite tisicnasobne lepsia lokalita
nuppu je príliš blízko diaľnice, zabudni na otvorené okno (v podstate budeš bývať ako v nákupnom centre, celý čas v klíme), ovocné sady sú ok len tam nič nie je, najbližšie až avion, byty máme v oboch 😉
jaaaj a ešte nech to je BYT lebo nám prišiel výmer za apartmán 10,20e/m2 a za byt 1,20e/m2 😂🙈
Moja rada - radsej byt v nejakej starsej novostavbe v dobrej lokalite s normalnou vymerou. Z tychto 2 moznosti by som si ja osobne nevybrala ziadnu.
@zuzanka.zuzu ovocne sady sa rozbiehaju, obcianska vybavenosť sa mi zdá fajn, už sa ma stavať za morusami a najnovšie aj pred nimi. A prosím ťa výmer čoho ? Lebo rozdiel to je dosť velky. Apartman mate kde ?
@anjelok proste sa cenovo nezmestis ani za týchto podmienok.
Predpokladam, ze @zuzanka.zuzu myslela dan z nehnutelnosti
@anjelok neviem, pozeral som sadzby dane z nehnuteľností. Rozdiel tam je ale maličký. Jedine, čo by na to sedelo, keby @zuzanka.zuzu vlastnila nejaký nebytový priestor určený na prevadzku na prízemí alebo ateliér.
Nebyvam ani v jednom, ale nuppu sa mi zda lokalitou lepsie. Len malinke byty su to metrazou.