Neurochirurgia Kramáre - skúsenosti

palinohavino
25. dec 2020

Ahojte ake máte skusenosti neurochirurgiu na Kramáre

basska_b
25. dec 2020

Aký výkon, pre koho, dieťa, dospelý? Aké veľké dieťa?

palinohavino
autor
25. dec 2020

@basska_b dospelo

gemerka17
25. dec 2020

zaleží čo sa ide operovať, ale v rámci operácií platničiek majú viac reoperácií ako by bolo vhodné

palinohavino
autor
25. dec 2020

@gemerka17 hlava by si sa mala

iwuska10
28. dec 2020

moja mama tam pracovala takmer 20 rokov, neurochirurgia 6C

lindass
8. jan 2021

Dobrý deň chcela by som sa spýtať aké mate skúsenosti neurochirurgická ambulancia kramáre či sa tam menia v ambulancii doktori lebo zrušili konzilionarnu ambulanciu a už tam nerobí mudr pán primár Novotný... 🤔alebo MUDr klepoch 🤔no vedenie sa niak zmenilo aj hore na lôžkovej časti neurochirurgická ambulancia kramáre aky mudr tam robia aj operateri mate niekto skúsenosti ja 2019 som poznala len spomínanych mudr

rebresova1989
15. jan 2021

@lindass mna minuly tyzden operoval dr. Novotny. Bral mi z mozgu biopsiu. Teraz on je primár na oddelenie na 6.poschodi

palinohavino
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
palinohavino
autor
15. jan 2021

@rebresova1989 a ktorý tip biopsie bol robeny otvorena či stereotakticka ak môžem vediet prosím lebo asi aj znamy pojde na nu

rebresova1989
15. jan 2021

@palinohavino stereotakticka biopsia. Musis byt hore, o vsetko vies co sa s tebou robia. Je velmi zlá ale dá sa vydrzat.

palinohavino
autor
15. jan 2021

@rebresova1989 a ako si sa citila po operaci ?

rebresova1989
16. jan 2021

@palinohavino velmi ma bolelo, ale hned po tom som dostala infuziu co zatekalo za 15 minut a odvtedy v poriadku. Este utorok idem vybrat nite. A trosku mi sokovalo,ze nemam vlasy, lebo ten Novotny len tak robí, aby neboli dalsie komplikácie.

lindass
17. jan 2021

@rebresova1989 robi pan primar Novotny ?lebo konzilonarnu ambulanciulciu zrusili takze je hore na lozkovej casi neurochirurgie ale nie tam často ci lebo som na nete videla ze na lekárskejfakute komenskeho je aj napísaný ako tajomnik
Mna on mal v roku 2019 ale teras fakt nie som si ista ci chodí aj dole kde je ambulancia asi len hore na 6posschodi sa zdržuje

rebresova1989
17. jan 2021

@lindass to neviem ani ja. Ja som sa stretla s nim na 6.poschodí. On ma operoval a bol tam skoro kazdí den.

lindass
18. jan 2021

@rebresova1989 ďakujem za info lebo som si nebola istá čítam ešte robí keďže som cez internet bolo ze uvedené p. Novotný že sa zdržiava na univerzite pre študentov v lekárskej fakulte v Bratislave..p. Novotny Šteňo aj mudr,Klepoch Juraj boli retonebola istá ci ešte sa zdržuje aj na Kramároch keďže bol vždy dole a teras je na 6 psch.hote ale chrbtice nma mňa a osobne v roku 2019 prijímal len ale operoval ma niaky Čech a teras momentálne mám zistení nález platnickou😔co nedávam vinu pán primár Novotný bol ok, ale asi operateri neviem aký teraz tam aspoň čo týka chrbtice som není nadšená

rebresova1989
18. jan 2021

@lindass Na 100 % viem ze je tam na lozkovej casti. Mám aj tel.cislo do jeho kancelárii. On je primár na neurochirurgii

palinohavino
autor
18. jan 2021

@rebresova1989 a aky ma pristup Pan primar?

rebresova1989
18. jan 2021

@palinohavino so mnou naozaj uprimny, nic netajil. Hned hovoril ze podla jeho skusenosti to vyzera ako zhubny nador. Aj pocas biopsie som mu hovorila aby len stále komunikoval so mnou, aby hovoril ze co sa deje. Ja sa tesim ze bol taky aky. Aj sme sa zartovali pocas biopsie.

lindass
7. feb 2021

Ma tu niekto skúsenosti s operáciami, pripadne reoperaciami chrbtice teras momentálne negatívne ci pozitívne 🤔😏na neurochirgia kramáre....

lindass
7. feb 2021

@gemerka17 reoperacii čiže operateri nie sú skúsení?no závisí od toho ako sa cíti pacient po operácii aj po napr rok dva... Ma niekto skúsenosti s operáciami platničiek aj s operateri teras😏🤔

bibinka379
8. máj 2023

Co sa tých lekárov a zákrokov platniciek, ze vraj sú tu naj zo Slovenska, mne robili platničky, operoval ma primár. No samotná nemocnica v hroznom stave, špinavá, stará osarpana, Hygiena podľa mňa nulová co sa týka miestnosti. Sestričky super.