Ahojte. Podávali sme prihlášku do školky v BA v Dúbravke. Podali sme elektronicky do škôlky, ktorú sme chceli najviac a v prihláške sa uvádzala aj druhá a tretia škôlka v poradí v prípade neprijatia do prvej. Nevzali ho ani do jednej ale rozhodnutie došlo len z tej prvej škôlky (vraj to tak býva). Ako je to teraz s odvolaním? Môžeme podať len jedno do tej prvej škôlky z ktorej máme písomné rozhodnutie alebo sa dá dať aj do tých ďalších dvoch?
A máte v Dúbravke aj trvalý pobyt ináč žiadosť do škôlky sa dáva iba jedna oni riaditelia si to navzájom odsleduju a duplikovane prihlášky neberú
@motylik21 dakujem 😊
@andrejka1974 ano mame vsetci
A kolko ma rokov, ze ho neprijali?
@mirka17 1.oktobra 3roky
Zaujímavé, na fcb pisali niektore že brali oktobrove, dokonca decembrove deri v dubravke.odvolava sa iba do tej jednej, vlastne sa nema odvolavat, vraj sa to neda, lebo rozhodnutie je vraj konecne. Ma sa vraj žiadať o prehodnotenie rozhodnutia. Kazdopadne bombardujte zriadovatela v dubravke, iba ten vam vie pomoct, oni kontakruju školky
@mirka17 no ja mam tiez v okoli aj mladsie deti ktore zobrali, dokonca zaobrali do skolky kde nas nie. Nemaju tam starsich surodencov. Netusim podla coho vyberaju 🤷♀️ takze skusime poslat to odvolanie pripadne potom poobvolavat skolky ci sa nieco neuvolnilo, ine nam nezostava asi.
Boli ste aj osobne pri zapise či iba elektronicky
@mirka17 aj osobne
Podarilo sa vam najst miesto v skolke?
@hanaxxx ano ale bohuzial v takej ktoru sme nechceli 😕 este skusime obvolat tie kde sme davali prihlasky ci nahodou sa nieco neuvolni.
V tej ktoru ste nechceli...teda ste podali odvolanie a ponukli vam toto miesto?
@hanaxxx este sme ani neodoslali odvolanie a volali nam ze maju miesto. Oni si posuvaju prihlasky medzi sebou a toto je akurat nasa spadova skolka. Len zamerne sme tam prihlasku nedavali lebo sme ju nechceli.
stačí podať jedno odvolanie..... v Dúbravke je jeden spoločný systém pre škôlky..... takže ak sa v nejakej (aj inej ako v tých troch vybraných) uvoľní miesto, tak kontaktujú postupne rodičov neprijatých detí, ktorí podali odvolanie