Nemocnica sv. Michala

bessdonna
7. jan 2024

ahojte babulky.mate skusenost s touto nemocnicou?operovali tam niekoho z vas alebo vasich blizkych?chcem sa opytat,tam urobia predoperacne vysetrenia,alebo treba si dat spravit pred operaciou niekde?a co si treba vziat so sebou?iba pyzamo,zupan,papuce,kozmetiku?

micusa2222
7. jan 2024

@bessdonna info o predoperačnom vyšetrení by si mala dostať od tvojho obvodného,,nemocnica sv.Michala je veľmi dobrá..

raszuz
7. jan 2024

Mne keď tam vyberali mandle, tak ma ORL poslal k nim na interné, a tam mi spravili predoperačné. Potom odtiaľ vedľa na anesteziologické. V iných nemockách som si musela predoperačné riešit v rámci svojho všeobecného, zohnať internistu a potom už len do danej nemocky na anesteziologické.

alenka58
7. jan 2024

mne predoperačné vybavil lekár priamo v nemocnici, ale lekára mám priamo v nemocnici, čistučká nemocnica, výborný personál a lekári super

bessdonna
autor
7. jan 2024

@alenka58 prosim kolko si bola po operacii v nemocnici?

cica8
7. jan 2024

@bessdonna mňa tam operovali cca pred 2.5 rokmi, môžem nadvihnut zdravotníctvo, ozaj na úrovni všetko, predoperacne mj ale robili inde nakoľko ma prevážali do Bratislavy a veci so mala zo sebou

sofinka18
25. okt 2024

Mňa tu čaká operácia o 2tyzdne, predoperačné si mám vybaviť u obvodneho alebo nájsť niekoho na predoperačné. (Našťastie obvodný mi ich urobí) A k nim na anesteziologicke deň pred príjmom..

alenka58
27. okt 2024

@bessdonna 2 dni