Nemocnica Bory

21. okt 2023

Ahojte su tu nejake sestricky co pracuju v nemocnici Bory?Ste spokojne?Viete napisat nejaku recenziu popripade ako to tam prebieha...?

janickadr
23. okt 2023

Nie som sestra, ale iny zdravoticky pracovnik. A mam info z viacerych stran... Vsetko je tam velmi odvazne a az agreaivne nastavene, platy su vysoko nadstandardne, no takmer nikto to tam nezvlada (predovsetkym odborne). Ti, co podpisali dohody a zmluvy hladaju sposob, ako z toho odist... Byt pacientom, utekam kade lahsie. Zial... 😔

autor
23. okt 2023

@janickadr dakujem za odpoved 🙂

evelynka86
31. okt 2023

@janickadr vies to prosim nejako konkretizovat? V com to personal nezvlada? Aky je problem s odbornostou?

janickadr
31. okt 2023

@evelynka86 Z mojich skusenosti z viacerych stran, velmi strucne a orientacne povedane..., odborne ambulancie su zastresene fajn, urgentny prijem je zatial personalne poddimenzovany a sposobom prace je to tam vyrazne komplikovanejsie a narocnejsie ako v inych podobnych CPO /UP na Slovensku, oddelenia (s vynimkou gynekologie, porodnictva a vysoko specifickych odbornych casti) su zatial este stale "v plienkach",zavedene su nove postupy, prijatych bolo mnoho ludi (stale chybaju, lebo nemalo ich aj obratom odchadzaju), ktori eate nevedia v novom sposobe fungovat adekvatne pracovat... Ja verim, ze sa vsetko casom zlepsi, a dufam, ze sa v niecom aj mylim a ze je to lepsie, ako si myslim. Ale moje skusenosti su taketo...

lneviemmeno
31. okt 2023

ja som sestricka ale v inej nemocnici, moja jedna znama tam robi sestru. co mi len povedala je, ze su prisne pod kamerami, nemozes si ani na chvilu vylozit nohy ci ked je klud zobrat mobil do ruky, ani na nocnej, co jej vadi lebo predsa kazdy ma volnu chvilku obcas🤷🏻‍♀️ma nejaky notebook ktory si musi vlacit vsade so sebou, lebo cez neho sa prihlasuje ci co.. kazdy den je takmer na inom oddeleni, neni fixne na jednom. inak ma plat vacsi ako ja o cca 100-200€. To je vsetko co viem, nie som s nou velmi v kontakte, cize nedam ruku do ohna, ze to je pravda. 🙂

tanyag
31. okt 2023

Aj ja mám známeho, ktorý tam pracuje, môžem potvrdiť, že práca tam nie je žiadna "výhra". Tak ako sa písalo vyššie.

andy50
20. mar 2024

Zdravím.
Skúsenosť s operáciou obličkových kameňov