Zdravim,neviete ci treba test ked ideme do budovy Nduch Bratislwva,ideme na kontrolu ,ze ci sa mame otestovat s dcerou predtym
@natalia1985 na ich webe (vid link vyssie) kazdy tyzden aktualizuju co treba/netreba.
@simsalabim
@veronice Dakujem
@natalia1985 dnes mi volali, mame kontrolu 3.11, ockovani nic a neockovani musia mat ag test - iba rodic
ústavy netuším, tie fungujú samostatne, ale nemocnice (vrátane polikliník) dostali pokyn - očkovaný nič, neočkovaný rodič ag test (nezávisí na lekárovi, dostali to hromadne asi pred mesiacom, či sa to dodržuje neviem, nás zobrali cca 2-3 dni po tom pokyne ešte bez testu, sme neočko, ale kým sme čakali tak čo iní volali na objednanie termínu už im hovorili, aby prišli s testom alebo očko rodič)
@lucija123 ja som tam volala teraz a povedala mi ze netreba test tak ja uz neviem ,zalezi asi kam ideme
@natalia1985 a nie ste ockovani?
@lucija123 nie nie sme pytala som sa priamo na oddeleni kam ideme,na operaciu ked sme boli to sme museli mat antg
@natalia1985 my sme na operáciu pred mesiacom museli mat pcr aj ja aj syn, ja som ockovana, pred 2 týždňami na kontrolu na kardiochirurgii sme museli mat obaja antigen a dolu do ambulancie vraj nepotrebujeme, iba neockovani, tak ja uz neviem 😀
@lucija123 neviem ako to funguje toto cele my ideme na ocne tak mozno podla ambulancii
@natalia1985 Tu hladaj aktualne info http://www.nudch.eu/