Nastreľovanie náušničiek 9 mesačnému dievčatku - Bratislava

tanicka2722
14. apr 2021

Ahojte dievčatá, aké máte skúsenosti s nastreľovaním náušničiek pre 9 mesačné dievčatko? Blízko pri nás je tento obchod ktorý nám odporučila pediatrička: https://www.goldie.sk/ Máte s ním niekto nejakú skúsenosť?
Nemyslíte si že je príliš skoro? Mali by sme ešte počkať, moja mamina hovorí že už môžeme ale ja som si neni istá a priznám sa Vám že sa ja sa bojím že ju to bude bolieť a bude z toho mať traumu. Ale možno je lepšie skôr že?

alikal
14. apr 2021

ja som dala nastrelit malej ked mala 4 mesiace, ani neplakala, len jej vadilo ze jej drzim ruky pevne. ani nevedela, boli to dve sekundy, jednu dierku mala trosku cervenu, 2x sme to natreli ocnym framykoinom a na druhy den to preslo. uplne v pohodke. podla mna v 9. mesiacoch urcite mozes dat, vyhoda bola ze v tych styroch si to nevedela ani chytat ani nic

denden77
14. apr 2021

pozeram, ze si z BA.. ja sa chystam do ustavu lekarskej kozmetiky, krpec ma 7m

ivangeline
14. apr 2021

My sme dali hned...2m... vrestala..ale rychlo ju to aj preslo. Ani sa nezapalilo. Davala som masticky a hotovo. Boli sme na prepich. 🙂 Bala som sa..ze jej budu vadit..ze tam bude davat rukyae vobec! Vsetko ok. 🙂

tami2014
14. apr 2021

@tanicka2722 My sme nasej Tanicke nastrelovali dnes. Ma 3 mesiace. Robi to nasa pediatricka.
Plakala, ale nebolo to nic strasne. 🙂

anickaba
24. apr 2021

@tanicka2722 aj my sme boli v Ústave lekárskej kozmetiky v Petržalke a boli sme spokojní ked mala dcérka pol roka