Naša školička, Panenská Bratislava

ema0408
15. apr 2023

Ahojte. Má niekto skúsenosť s touto školou a podelil by sa o ňu? Ďakujem

eestimlha
15. apr 2023

@ema0408 pisem sukromnu spravu

yanisko
24. apr 2023

@eestimlha Mohla by som aj ja poprosiť o vašu skúsenosť? Ďakujem pekne.

eestimlha
25. apr 2023

@yanisko pisem spravu

ariette
16. jún 2023

Môžem poprosiť aj ja info, zväzujeme ju, Dakujem krasne-

simul
26. jún 2023

@eestimlha mozem aj ja poprosit info tiez hladame nejake skusenosti. Dakujem

eestimlha
26. jún 2023

@ariette
@simul pisem spravu

motylik21
9. júl 2023

@eestimlha môžem poprosiť aj ja Vašu skúsenosť so školou? Ďakujem 🙂

kathy
19. júl 2023

@eestimlha ahoj, mozem poprosim aj ja informacie a skusenosti so skolou? dakujem.

natasha1988
19. júl 2023

@ema0408 Aj mna by zaujimali vase skusenosti z prvej ruky. Ja som pocula len same dobre veci, vela rodicov su s nimi spokojni.

joalin
27. júl 2023

@eestimlha prosim viete napísať aj mne? My sme mali
Odozvy aj dobre aj zle. Máme to pod barákom, no neviem či to stojí za to. Ďakujem

natasha1988
28. júl 2023

@ema0408 nevyhoda je, že nemaju jazyky.

yoxinka
28. júl 2023

Syn tam chodil, po roku sme ho vzali preč. Totálny organizačný chaos zo strany zriadovateľky, nasľubované hory-doly, nesplnené skoro nič. Učitelia boli celkom fajn. Osobne poznám 8 rodičov, ktorí odtiaľ vzali deti z rôznych dôvodov. Ja som tam dávala syna s vedoním, že chcem preňho niečo lepšie, dnes by som to nespravila. Nakoniec chodil do klasickej školy, mal super učiteľku prvý stupeň, už chodí na osemročné gymnázium.

joalin
28. júl 2023

@yoxinka ďakujem za úprimnosť. Je super, že si taká otvorená. Vďaka tomu viacerí potom nepadnú do niečoho, čo sami nechcú. Prosím ťa a čo sľubovali a nesplnili?

yoxinka
28. júl 2023

@joalin
Napríklad, mne bolo povedané, že v triede bude 10-15 detí. Nakoniec sme mali v triede detí 8 a štyri z toho mali, nazvyme to, špeciálne potreby. To veľmi dramaticky zmenilo dynamiku v tom kolektíve. Učiteľka robila, čo vedela, ale ja som sa dozvedala také veci, že na konci roka som odtiaľ brala syna preč a šiel do normálnej štátnej školy, lebo pobyt v Školičke mu teda, vôbec neprospieval. Ja nemám nič proti takým deťom, aby sa tu niekto nepaprčil, ale tam to bolo vyskladané úplne zle a robilo to veľké problémy. Ďalším problémom bola angličtina. Jolly Phonics je fajn, ale my sme to mali už v škôlke a mala som pocit, že mi tam syn strašne stagnoval. Proste, za tie peniaze by som čakala viac a neboli sme ochotní to platiť ešte durch, keď tam syn v tom maličkom kolektíve trpel. Známej bolo povedané, že škola nepreferuje žiadne náboženstvo a potom riešila, že sa žiaci pred vyučovaním modlia. My sme veriaci, ja by som s tým problém nemala, ale byť v jej koži, štvalo by ma to. Ako … neviem, aká je situácia teraz, ja píšem svoju skúsenosť spred pár rokov. Naša učiteľka tam už nepracuje, odišla. Inak, učitelia boli fajn.

lucia_lucia
6. sep 2023

Baby a kolko tam stoji skolne? Nikde to neviem najst

joalin
7. sep 2023

@lucia_lucia okolo 380 Eur bez stravy

goodwin44
26. mar 2024

@eestimlha viete mi prosim napisat Vasu skusenost so skolickou na Panenskej. Dakujem pekne

kejtys
23. máj 2024

@goodwin44. Ahoj, moja dcera je predskolacka v Skolicke a nastupuje tam ako prvacka. Aj moje dve starsie deti chodili do Skolicky. Okrem ineho tam aj pracujem, takze to mozes brat ako info z prvej ruky 🙂 Pisem to nie preto, aby som ta presviedčala, ale mam potrebu zareagovať na niektore chybne uvedené informacie, ktore odzneli v starsich príspevkoch a nie su pravdivé. 1.Skolicka je otvorena a rešpektuje vierovyznanie alebo životný postoj kazdeho rodica a nepraktizuje ziadnu modlitbu alebo ine formy náboženských prejavov. V ponuke krúžkov ma aj judaizmus a biblický, co je vsak poobedny voliteľný kruzok. 2. Vyska školného bola v tomto roku nizsia ako sa tu pise 3. Skolicka funguje viac ako 10 rokov, presla si svojim vývojom a momentalne ma viac ako 20 zamestnancov - ucitelov, vychovatelov, špeciálneho pedagóga, asistentov, soc.pedagóga aj administrativu, takze ide o pevný a kvalitný kolektiv. Prvy stupen je zaradený v sieti MSVVaS a spĺňa vsetky procesne povinnosti ktore jej z toho vyplývajú a od septembra 2024 sa prvaci budu vzdelávať podla noveho kurikula. Na zaradení druheho stupňa do siete aktivne pracujeme. Z jazykov sa u nas kladie doraz na anglictinu a minuly sk.rok fungoval aj kruzok španielčiny. Kolektivy v triede skladáme tak, aby boli dobre funkčné a tomu prispôsobujeme aj prijimanie deti so SVVP. Pracujeme s kartami cnosti - vychova k charakteru, deti sa ucia v podnetnom a bezpečnom prostredí, aby sa mohol rozvit ich potencial. Ale naozaj lepsie raz vidiet ako 100x pocut. Sme skola, kde sa da prist pozriet si priestory, atmosféru a porozpravat sa s kompetentným. Takze si srdecne pozvana na navstevu 🙂 Ak by si mala zaujem obciach info, kludne napis na info@skolicka.sk, alebo kstukova@gmail.com. Prajem prijemny vecer.