Ahojte
Chcem sa spýtať, náš pediater má dovolenku, môžem navštíviť aj iného pediatra?
Áno viem, že nášho niekdo zastupuje, ale nášho pediatra mame v BA a sťahovali sme sa a ešte som nemenila za nového.
Ďakujem
pediatra mozes navstevovat ak k nemu das kartu a ak ta prijme za pacienta. nie jednorazovo. tak vyhladaj toho zastupujuceho, on nebude riesit ci ste sa stahovali, ked kartu mas u toho ktoreho zastupuje.
Zastup... inak neviem...mozno za priamu platbu alebo v akutnom pripade ale to pohotovosť. Treba mu zavolat a opytat sa 🙂 verim ze sa nejaky nájde
ano, alebo este na priamu platbu k hociakemu pediatrovi by sa mozno dalo, cize za vsetko si zaplatite ....ak by vas nejaky zobral
ale tu detsku pohotovost by ste mali mat bezplatne v hociktorom meste
Ďakujem za vaše odpovede.
Bohužiaľ tu není pohotovosť.
@marci77 tak to je rada za milion. Zneuzivanie LSPP. Vies co to znamena? Nie na riesenie soplov a banalit. Lekarska sluzba PRVEJ POMOCI. Super. Potom naozaj chori cakaju cele hodiny na osetrenie kvoli pohodlnym mamickam. Je to zneuzivanie systemu a ani sa necudujem,ze to spoplatnili.
Autorka: a preco nezavolate zastupujucemu lekarovi ako mate postupovat?!
@lylyjana asi ste nepochopili dievcata, ze mamicka ma problem, ze je v inom meste, ako jej pediater pripadne zastupujuci pediater
a co by ste teda robili, isli 300km cez cele Slovensko k zastupujucemu pediatrovi alebo na pohotovost?
ja neviem, som myslela, ze nato ta pohotovost je.......co som ja videla, chodia tam bezne rodicia, co napr. potrebuju vybrat kliesta, deti grckaju, aby sa lekar na nich pozrel .....a kludne aj s laryngitidou myslim, ze je dovolene ist na detsku pohotovost, ak som pediatra nezastihla, alebo sa k nemu nedostala alebo je vikend ....alebo som v inom meste
@marci77 dakujem
Už som si to poriesila návštevou pohotovosti.
ak mate nejaky problem, ja by som v tom meste skor zbehla v poobednych, vecernych hodinach na detsku pohotovost
podla Hipokratovej prisahy by vas asi mali osetrit, ale teraz je vsade problem sa vobec dotelefonovat .....