Národný onkologický ústav Klenová

2xmama
21. máj 2024

Dobrý deň, prosím Vás, ako to chodí na prsníkovej ambulancii na Klenovej v BA?
Som objednaná, tak ma určite zoberú? Čaká sa tam dlho? A prosím Vás, kde zaparkovať?
Ďakujem veľmi pekne.

alenah31
21. máj 2024

@2xmama ja chodím, pokiaľ si objednaná vezmú ťa cca tak ako si objednaná - akože možno pár minút navyše budeš čakať ak je pred tebou prípad, kde sa počas vyšetrenia ukáže niečo vážnejšie a tak niečo dlhšie riešia. Parkovať sa dá aj v uliciach okolo, no býva to plné - trošku možno pokrúžiš kým niečo nájdete. Ja nie som z BA a zásadne chodím kvôli tomuto vlakom a odtiaľ zídem kúsok nižšie na zastávku Pod stanicou a idem až po NOU trol. 49.

2xmama
autor
21. máj 2024

@alenah31 Som objednaná na ôsmu, volala som na recepciu, či ten termín platí, a pani mi povedala, že nevie, čo bude zajtra. Tak som trochu prekvapená z toho.
Zajtra idem s manželom autom, vlakom by som to na ôsmu nestihla, ale možno niekedy aj vlakom budem musieť ísť. Ďakujem veľmi pekne.

alenah31
21. máj 2024

@2xmama tak ja na recepciu nevolám pre potvrdenie termínu - prvý krát ma objednával onkológ tu u nás, následne už pri kontrole v BA mi dáva ďalší termín a normálne tam idem. Neviem prečo ti toto povedala. Pokiaľ vieš, že si isto objednaná - tak tam normálne choď.

2xmama
autor
21. máj 2024

@alenah31 Určite idem, na konziliárne vyšetrenie u MUDr. Bartošovej, už to chcem mať za sebou, lebo 3 mesiace sa vláčim po vyšetreniach, psychika v ťahu a stále neviem, čo ma čaká.

alenah31
21. máj 2024

@2xmama veľmi dobre ti rozumiem. Mňa čaká v auguste tretia operácia. Držím palce - neboj dobre bude 🍀🍀

2xmama
autor
21. máj 2024

@alenah31 Ďakujem, veľa štastia, nech všetko dobre dopadne.