Ahojte, neviete ci niekde v bratislave v nakupnych centrach su nakupne voziky, ktore su akoze detske auto, ze tam posadite dieta, ono si akoze soferuje, vy ho tlacite a v klude nakupujete. Viem, ze su take elektricke, ale take ma nezaujima, ide mi o manualne 🙂. Prilozim aj fotku, lebo mozno som sa nevyjadrila zrozumitelne.
Hornbach take mal, ci ma netusim
@zuzinka888 ja si tiez pamatam, ze som take niekde videla, ale netusim kde, mozno v tom tescu
Billa v Eurovei ma jedno ale vidim ho tam tak raz za mesiac😂 v Boroch maju ale take to nove pekne hore kusok od dracika su na zamky.
Tesco určite má, pravidelne používame. Hornbach tiež.
@klip0 určite to nemá každé tesco.. V tescu na zlatých pieskoch je problém zohnať obyčajný losij, tieto autíčka tam určite nemajú
Billa central ma tiez jedno
Ja viem že vo veľkom tescu bolo
V avione pri vstupoch sú tieto košíky a polus ich ma kúsok za infocentrom. Maju ale také krajšie ze tam aj hudba hraje. Myslím ze sú za poplatok a občiansky sa dával. To už nie som si istá, mala po nich nepisti našťastie tak sme boli možno 2x. No ta časť na nákup tam je menšia ako máš na obrázku.
Tesco take malo, ked deturence bolu male cca 10 rokov dozadu. Ci su este k dispo netusim.